Автор
Кристина Кирова

Адел е обсебена: Никога не съм била толкова влюбена

След месеци, в които се носят слухове за любовния живот на Адел и дали е сгодена за настоящата си половинка, певицата най-накрая коментира темата. Звездата "пусна мухата", че може би е сгодена, като се появи на червения килим с впечатляващ диамантен пръстен, който буквално не сваля от ръката си.

И макар медиите почти да обявяваха любимия ѝ за неин годеник, тя така и не говореше публично дали слуховете всъщност са истина. Това обаче се промени, след като даде интервю за Elle, в което категорично заяви, че е готова да се омъжи отново. А на директния въпрос дали е сгодена, певицата отговори: "Добре, добре добре...не съм омъжена все още. Просто съм адски влюбена и никога не съм била по-щастлива, но все още не съм сгодена".

Адел призна и че пръстенът, който накара всички да вярват, че е годежен, всъщност е просто едно от любимите ѝ бижута, защото обича красивите аксесоари. Тя обаче не изключва възможността да се омъжи за спортния агент, с когото е в момента: "Никога не съм била толкова влюбена. Буквално съм обсебена от него", заявява смело хитовата изпълнителка.

Припомняме ви, че Адел и Рич Пол бяха забелязано за пръв път на баскетболен мач през юли 2021 г. Няколко месеца по-късно певицата обяви официално, че двамата имат връзка. Певицата сподели още, че излизала с различни мъже, преди да срещне Пол, но отношенията им не се развивали, заради твърде голямата популярност на Адел.

Четете още: Новото любовно гнездо на Адел за 58 млн. долара (снимка)