От месеци насам се носят слухове за любовния живот на Адел. Откакто се раздели с десетки килограми и прекрати любовта с бившия си съпруг, се говори че се радва на обятията на рапъра Скепта. До момента певицата не е коментирала тези слухове, но ето че и този момент дойде.

Както вече може би знаете, певицата вече е водеща в култовото шоу Saturday Night Live. Тя не спира да разсмива аудиторията, но и разкрива факти от личния си живот, а един от тях е, че сърцето ѝ е на 100% свободно и няма мъж до себе си.

Всъщност, признанието ѝ бе публикувано от нея в Инстаграм, но поводът бе да благодари на целия екип, с който работи в шоуто. Тя недвусмислено заяви, че е "сингъл", но не коментира нищо повече по темата.

А колкото до Скепта - двамата с Адел са приятели от дълги години, но изведнъж в медиите бе разпространен слуха, че дружбата им се е превърнала в красива любов. Близки на певицата добавят, че би било логично помежду им да се зародят чувства, тъй като и двамата са музиканти, самотни родители от един и също град и изпитват симпатии един към друг. Но очевидно Адел още е в търсене на своя принц.

Четете още: Дейвид Бекъм шокира всички - целува дъщеря си по устата (снимка)