Адел сияеща от любов до гаджето си на трибуните на мач от НБА

Адел и любимият ѝ Пол Рич изглеждаха по-щастливи и влюбени от всякога, седнали един до друг по време на баскетболен мач.

33-годишната певица и 39-годишният спортен агент - мениджър на баскетболната звезда Леброн Джеймс, бяха забелязани заедно на трибуните в "Стейпълс Център" за срещата от старта на сезона в НБА между "Голдън Стейт Уориърс" и "Лос Анджелис Лейкърс".

Британската изпълнителка беше облечена в кафяв кожен тоалет и палто "Луи Вюитон", а Пол бе заложил на елегантно велурено яке в маслинен цвят.

На един от фотосите виждаме как Адел маха на някого на трибуните, а Пол се усмихва до нея.

Това не е първата публична изява заедно на влюбената двойка Адел и Пол - за първи път двамата се появиха в тандем по време на баскетболен мач от финалите на НБА през юли.

"Просто обичам да съм около него. Просто го обичам", споделя Адел пред "Вог".

Пред изданието, за което наскоро певицата даде интервю, разкрива, че се чувства невероятно щастлива с мъж като Пол: "Не се чувствам тревожна, нервна или лъгана. Точно обратното. Жестоко е."

Миналия месец източник каза на "Пийпъл", че връзката им "става по-сериозна", след като двамата присъстваха на партито за рождения ден на съпругата на баскетболиста Леброн Джеймс Савана в края на август.

"Те отидоха заедно на партито на Леброн Джеймс. Той често я среща с приятелите си. Тя изглежда се разбира с всички", каза тогава източникът. "Те се държат така, сякаш нещата стават все по-сериозни... Тя се забавлява да излиза с Рич. Двамата прекарват много време заедно. Адел изглежда много щастлива", допълва източникът.

Да припомним, че само преди броени дни талантливата блондинка се завърна с първия си сингъл след излезлия през 2015 г. албум "25", с който спечели пет награди "Грами". Песента "Easy On Me" е от новия албум на певицата "30", който ще бъде издаден през ноември. Тя е балада за уроците, научени от любовно разочарование и възстановяването от него.

Четете още: Порасналата дъщеря на Салма Хайек събра погледите заедно с майка си на червения килим