Това, че рядко споделя снимки в социалните мрежи, съвсем не означава, че Адел стои далеч от социалния живот. Напротив – драстично отслабналата през последната година певица изобщо не скучае и, от време на време, благоволява да пусне по някой и друг кадър от забавното си ежедневие.

А поводи, в които тя не пропуска да се покаже пред феновете си в секси рокля, подчертаваща новата ѝ фигура, винаги има.

View post on Instagram
 

Сред тях подобаващо място в Инстаграм намери и рожденият ден на най-добрата ѝ приятелка – Никол Ричи. В нейна чест Адел сподели кратко и забавно видео, на което певицата се оказва жертва на неочаквана изненада от страна на Никол, скрита в кухнята, за да я уплаши.

Заедно с клипчето тя публикува и още няколко снимки, на които е в компанията на дружката си. От тях ясно личи, че Адел е на върха на щастието си и че се чувства перфектно в ставащото ѝ от ден на ден все по-красиво тяло.

На един от фотосите британската изпълнителка е заложила на стилна черна рокля с голи рамене, а вдигнатата ѝ на кок коса допълнително разкрива отслабналото ѝ лице. С тази разлика, че сега не изглежда толкова изпито, както преди няколко месеца.

Явно певицата вече се е адаптирала към новите си килограми и успешно успява да ги задържи. Освен това снимките с Ричи са поредното свидетелство, че тя отдавна е загърбила проблемите от миналото си и че днес сияе с цялата си прелест и харизматичност, която притежава.

А и да не забравяме, че добрите приятели са онези наши пътеводни светлинки, без които промените към по-добро никога не биха били възможни.

View post on Instagram
 

Четете още: Леле! Това Адел ли е? Не е възможно! (снимки)