Райна винаги е била е сред популярните личности, които не фокусират вниманието на феновете върху личния си живот. Особено след раздялата си с Константин, фолкдивата рядко говори публично за това дали има половинка до себе си. Едва отскоро е известно, че отново се носи на крилете на любовта, а мъжът, който е завладял сърцето ѝ е млад и чаровен ветеринар. Но през последните дни Райна изненада последователите си, като показа друг, много близък и любим за нея млад господин.

Става дума за брат ѝ Огнян, когото показа за пръв път от години насам. И трябва да признаем, че той е много, ама много секси!

В началото на седмицата певицата сподели няколко кадъра с него, на които двамата позират с две симпатични кучета. Виждаме, че около тях е истинска приказка, като снимките са направени в местност Попина лъка, близо до родния им град Сандански.

View post on Instagram
 

Разбира се, чарът на Огнян не остана незабелязан от последователите на Райна, а това си проличава и в някои от коментарите към публикацията, като най-точният гласи:

View post on Instagram
 

"Радост за сетивата. Много ви е добър гена".

Четете още: На час по лъжичка: Мария Игнатова пусна невиждана снимка от сватбата