Броени дни след като Глория извиси глас в столична дискотека на фона на трибагреник, опънат на сцената, примата на фолк музиката направи затрогващо обръщение към феновете си.

"Ние правим доста онлайн концерти. В момента работим и по нови неща, нови проекти, нови експерименти. Изобщо не сме спрели да работим, а когато всичко се нормализира, подновяваме своите летни изяви и концертната си дейност. Това си е голяма смелост да си държиш в такова време на своето и да продължаваш... Хората са зажаднели", споделя изпълнителката.

View post on Instagram
 

Макар изявата на Глория да бе обявена като стандартно участие в нощно заведение, оказа се, че е участие в концерт, в който пяха и други популярни лица. Събитието, което премина в патриотичен дух, с българите песни, с окичени по стените трибагреници и светлини в бяло, зерено и червено, се състоя само няколко дни преди затварянето на дискотеките, което влиза в сила от тази вечер. Според разпоредбите заведенията могат да работят до 22 часа. От браншовите асоциации вече обявиха, че няма да спазят новите ограничения и ще продължат да работят като знак на протест, но не е ясно дали фолкизпълнители ще продължават да приемат поканите за участия и така да дават лош пример, че законът не важи за всички. Едва ли обаче Глория ще бъде сред тях.

View post on Instagram
 


С думите си тя подвърждава, че едва ли ще си позволи да наруши имиджа си с нерегламентирани действия. Ето защо и мнозина приемат концерта ѝ като прощален преди влизането в частичния локдаун.

Заедно с Глория на мястото пя и най-сполучливият имитатор на Лили Иванова - Стефан Илчев. Участникът в риалити предавания и победителят в седмия сезон на "Като две капки вода" внесе допълнителен колорит на събитието и на няколко пъти разсмя Глория и публиката със забавни включвания.

View post on Instagram
 


"Аз, на какъвто и етап да се намирам в живота си, не спирам да мечтая и да чертая своите планове! Да мечтаеш и да вярваш в чудото означава, че живееш! Посвещавам песните си на семейството си, приятелството и на лекарите, които ни помагат в тежки моменти", добавя Глория.

Междувременно ледената кралица на поп фолка, която е доста гъста с Драго Чая, публикува наскоро снимка от рождения ден на водещия, на която двамата се гушкат като първи приятели.

Честит рожден ден ,скъпи Драго! Бъди здрав, щастлив и все така ярък и незаменим човек и приятел! Още лични и професионални успехи занапред, пожела му Глория.

А фенове побързаха да я "сгодят" за Чая, като написаха двусмислено "Beautiful woman and man" и не пропуснаха да отбележат, че са хубава двойка.

View post on Instagram
 

Четете още: Ирен Онтева предизвика сърцебиене с тази гореща снимка