Александра Богданска-Петканова и Даниел Петканов, които минаха под венчилото в миналото издание на "VIP Brother", разкриха пола на бебето, което очакват.

Двамата избраха да споделят новината с почитателите си чрез социалните мрежи. Те качиха снимка с розови и сини балони, като подканиха феновете си да коментират под публикацията и да напишат своите предположения какъв ще е полът на детето. Самата Алекс подчерта, че на по-късен етап тя лично ще сподели в крайна сметка момченце или момиченце очакват.

Богданска удържа на думата си и разкри през онлайн обществеността пола на наследника си.

Тя сподели това чрез пост във Фейсбук.

"Момче или момиче? Ето как съобщих на Дани новината! Винаги съм искала първото ми дете да е момче и съм супер щастлива (явно съм си го проектирала подсъзнателно)!", написа Богданска и постна видео, в което за да разбере пола на детето, Лудия репортер трябваше да спука балон, от който падат конфети с цвета на пола - синьо за момче, розово за момиче. От видеото се разбра, че двамата очакват момченце.

fbpost


"Супер щастлив съъъъъъм. Първото ни бебе с Александра ще е момчеееее", написа малко по-късно в социалната мрежа бъдещият татко.

fbpost