Алекс Петканова се радва на слънчевите лъчи под небето на екзотичния гръцки курорт Ханиотис. Красивият крайбрежен град е известен с иглолистната си гора, която постепенно се слива с плажната ивица.

View post on Instagram
 

Съпругата на Даниел Петканов, познат като Лудия репортер от малкия екран, е в южната ни съседка от няколко дни, но не за да се наслаждава на безгрижни дни, а... по работа. Повод за присъствието ѝ там е нова фотосесия за марка бански костюми, на която Алекс е рекламно лице. Това, разбира се, съвсем не означава, че Алекс не намира време за отдих, слънчеви бани и разходки из дивните забележителности на този райски кът.

View post on Instagram
 

Почитателите ѝ пък останаха без дъх от фотосите, които Петканова без свян сподели на профила си в Инстаграм, демонстрирайки изящното си стегнато тяло. Сред коментарите се намери и такъв, с който феновете ѝ я нарекоха "българската София Лорен".

"Изглеждаш невероятно", "Перфектна си", "Фантастична" и "Съвършена" са само част от възторжените оценки, които последователите на Алекс дадоха по повод външността ѝ.

View post on Instagram
 


Четете още: Алекс Петканова е бясна на Дани, ето какво направи той