Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Алекса с шокираща изповед: Две години с Елица живеем в колата ѝ

Алекса Ерски, който стана големият победител в „Игри на волята“ даде първото си интервю след триумфа на финала на състезанието преди броени дни.

Седемкратният шампион на Сърбия по борба отговори на редица любопитни въпроси в ефира на "На кафе", сред които как е попаднал в предаването, кои са били най-важните уроци, които е научил във формата, най-големите трудности, с които се е наложило да се справи и какви са бъдещите му планове. „Искам да кажа едно голямо „Благодаря!“ и на Филип, и на Георги. Без тях финалът нямаше да е така зрелищен. Изпитвам голямо уважение към Филип", побърза да отбележи Алекса.

„Предстои ни с Елица да се преместим тук, в София. Иска ми се да продължа с борбата в България. Треньорът ми е тук и имам много добри спаринг партньори. Вече две години живеем в колата на Елица, постоянно сме в движение. Но вярвам, че 100-те хиляди ще ни помогнат. Моята мечта беше ние двамата да си намерим наше място“, категоричен е сърбинът.

Малко по-късно в студиото на „На кафе“ влезе и любимата на Алекса - олимпийската медалистка и състезател от племето на Непобедимите Елица. Двамата първо попаднаха в разлинчи отбори и бяха изправени един срещу друг на арената, но след това имаха щастието да се съберат в един отбор и да се радват на близката си компания един на друг.

„Гледахме финала в бара на Жени Джаферович. Тя не беше там, защото е болна. Но съпругът ѝ беше там, както и голяма част от близките за мен участници от „Игри на волята“. Моят треньор също беше там и се разплака от щастие. Моето семейство в Белград също се бяха събрали да гледат“, сподели още гобемият победител.

Четете още: Николета чисто гола под роклята - и всички го видяха