Името ѝ е Кортни Барнс, но в САЩ е по-известна като „Мис Маями“. Преди броени дни 35-годишната манекенка се оплакала пред хирурзи от американското риалити шоу Botched („Деформирани“) от нескопосаната козметична процедура на задните ѝ части. Неочаквано за Кортни обаче се стоварило предупреждението, че 150-сантиметровото дупе трябва да се отстрани незабавно, да не кажем – ампутира. Повод за наложителната манипулация се оказало застрашеното вследствие на козметичната интервенция здраве на моделката.

View post on Instagram
 

Младата жена се явила в предаването с молбата да ѝ помогнат да си възвърне перфектната форма на дупето отпреди въпросното окепазяване. Какво обаче било учудването ѝ, когато д-р Тери Дъброу ѝ сервирал новината за спешна ампутация на задните части. Жената толкова била шокирана, че в първите секунди категорично отказала да се подложи на подобен ужас.

За първи път Кортни си инжектирала филъри едва на 22-годишна възраст. Тогава работела като танцьорка в клуб. Колежка ѝ казала, че ако иска да печели добри пари, ще трябва да си уголеми дупето.

View post on Instagram
 


„Тогава научих за филърите, които в крайна сметка ми причиниха проблема с голямото ми и деформирано дупе. Насрочих си среща, тя дойде в хотелската ми стая. Там ми каза, че работи за пластичен хирург и така е успяла да се сдобие с материалите“, разказва Кортни пред специалистите от шоуто.

„Попитах я, защо извършва подобни манипулации извън кабинета си, а тя ми отговори, че процедурата е нелегална. Беше глупаво от моя страна да се оставя в ръцете ѝ, но желанието ми да се сдобия с голямо дупе надделя над всичките ми страхове и съмнения“, признава грешката си Мис Маями.

View post on Instagram
 


След година и още три процедури, извършени от същата жена, Кортни била по-доволна от всякога. След известно време обаче по дупето ѝ започнали да се образуват големи и визуално отблъскващи вдлъбнатини. Ето защо решила да си направи още една процедура. Именно след четвъртата интервенция започнали проблемите. " След като приключи с манипулацията, от дупето ми изведнъж започна да тече течност“, споделя Кортни.

„Специалистката“ я успокоила, че положението може да се оправи с още няколко инжекции и така се стигнало до процедура номер пет. Но и тя не помогнала. Дупките не само че не се били запълнили, но дупето ѝ станало още по-голямо. Уплашената миска поискала шеста интервенция. Нещата обаче станали още по-зле.



Сумата, която Кортни била похарчила след всичките шест процедури възлизала на стойност 7-8 хиляди долара.

Объркана и отчаяна Мис Маями се обърнала за помощ към феновете си в социалните мрежи, където съвсем доскоро там публикувала свои секси снимки пред своите 1 милион последователи. Моделката дори написала автобиграфия, в която споделила горчивия си опит с козметичните процедури, наречена "Аз не съм моето тяло, но искам по-голям задник". С нея искала да предупреди младите момичета да не тръгват по коварния път на филърите.

С надеждата за по-добър живот, тя се обърнала към лекарите на предаването Botched, за да разбере, че животът ѝ е в опасност. Преглеждайки я, специалистът Дъброу обяснил, че не може да намери границата между масата на филърите и нормалната тъкан.

Медикът достигнал до извода, че жената има грануломи - струпвания на тъкан, която се появява в отговор на инфекции, възпаления или чужди субстанции. "Никога не съм виждал подобно чудо преди", заявил още лекарят.

"Поради мястото на масата, вие няма да може да я отстраните, ако не ампутирате цялото си дупе“, отсякъл експертът. Добрата новина била, че човекът, който поставял инжекциите, е избягвал да го прави в мускулите, което в крайна сметка би могло да доведе до сигурна смърт.

View post on Instagram
 

____

*И понеже Коледа наближава, а ние от woman.bg вярваме в магията на този празник, тази година ще раздаваме подаръци. Много подаръци! Регистрирайте се Т У К и вижте какви изненади сме ви приготвили заедно с Лора и Стоян.