Автор
Весела Георгиева

Андре Токев: Няма как да върна времето назад, но ще дам пример

„Когато човек напълно е осъзнал своята вина за деянието, което е извършил, дори и без умисъл, поради моментно състояние на преумора и липса на личен контрол, той трябва да понесе и съответното наказание. Благодаря на всички, които ме подкрепят в този труден период.“ Това заяви Андре Токев в специален коментар за Би Ти Ви по повод новината, че влиза в затвора за шофиране след употреба на алкохол.

„Няма как да върна времето назад, но искам да дам пример и хората да разберат, че съм готов да поема отговорността за случилото се. Вярвам, че няма по-добър учител от живота, който ни поставя ежедневно в различни ситуации, за да се поправим“, допълни той.

View post on Instagram
 

Андре Токев ще си понесе отговорността и суровостта на закона за това, което направи. Така коментира издадената днес присъда на шеф Токев друг от топ готвачите у нас - Иван Манчев в предаването "Пресечна точка" по Нова телевизия.

„Говорих с него, той все още е под домашен арест. Чувства се унизен и е готов да изкупи вината си“, обясни шеф Мначев. По-рано днес стана ясно, че Андре Токев ще прекара 8 месеца в затвора, след като през ноември беше хванат да шофира пиян."

View post on Instagram
 

"Той безусловно е виновен, но ще си поеме отговорността и съм сигурен, че оттук нататък той никога няма да направи нещо подобно“, коментира още шеф Манчев, който от години е семеен приятел с Токев.

„Андре Токев ми е изключително голям приятел, над 20 годни се познавам с него. При него това е изключение, не е практика. Той е изключителен професионалист и е повлиял страшно много за развитието на кулинарията.За това, което направи, слава Богу, че не пострада никой, освен него, той ще си понесе отговорността, защото е изключително отговорен и ще си понесе суровостта на закона, както трябва да бъде“, подчерта Манчев, пише "Стандарт".