Боксьорът в тежка категория Кубрат Пулев и фолк дивата Андреа отново са заедно! Неочакваната новина дойде като гръм от ясно небе от жители на Пловдив. Те забелязали звездната двойка в местен хотел в Стария град.

Докато Пулев уреждал бизнес дела, дългогодишната му половинка се възползвала от свободното си време и пообиколила из магазинчетата във фоайето, пише "България днес".

View post on Instagram
 


Както е известно, една от най-обичаните звездни двойки у нас сложи край на връзката си по-рано тази година. След като се разчу за краха на взаимоотношенията им пък, Кубрат изля душата си с признанието, че се чувства тъжен без Андреа до себе си.

„Мъчно ми е за Андреа. Тя е много готин и истински човек“, сподели Пулев тогава. „За да се съберем, трябва да има промяна. А хората трудно се променят. Има варианти. Всеки ще си направи изводите. Смятам, че през цялото време съм давал всичко от себе си. И то не беше никак малко“, коментира още той.

Повод за престоя на Кубрат в европейската столица на културата за 2019-а вероятно е организацията на боксовата галавечер в зала „Колодрума“, на която ще се боксира брат му Тервел Пулев.

View post on Instagram
 


Припомняме, че за раздялата първа заговори Андреа. Тя публикува трогателно съобщение в социалните мрежи.

Любопитен факт около изпълнителката на „Няма те“ е, че към момента тя здраво се поти във фитнес залата, за да се отърве възможно по-скоро от натрупаните напоследък излишни килограми.

Събирането на Андреа с Пулев съвпада и с обстоятелството, че певицата е възродила участията си в дискотеки. Само преди броени дни тя показа топформа в Студентски град, където бе сред най-бляскавите гости на партито за рождения ден на Николета Лозанова.

____

*И понеже Коледа наближава, а ние от woman.bg вярваме в магията на този празник, тази година ще раздаваме подаръци. Много подаръци! Регистрирайте се Т У К и вижте какви изненади сме ви приготвили заедно с Лора и Стоян.