Автор
Woman.bg

Андреа изля душевната си мъка: Защо сме толкова изхабени?

Андреа все още не е превъзмогнала раздялата си с Кубрат Пулев. Блондинката преживява изключително трудно липсата на половинката си. За душевната ѝ мъка говорят постовете ѝ в Инстаграм.
Певицата публикува секси снимка, а под кадъра изля тъгата си:

„Защо сме толкова изхабени? Защо като сме млади, сме страстни, смели, благородни, вярващи, а на 30 години вече сме напълно износени? Защо човек попада в емоционалния капан на прекомерната консумация, друг си пуска куршум в главата, трети търси утеха в алкохола? Защо хората задушават страха и мъките, цинично потъпквайки портрета на тяхната чиста и красива младост? Защо като веднъж паднем, не правим опит отново да се изправим. Защо като сме загубили едно нещо, не търсим друго? Защо?“


Припомняме ви, че дългогодишната връзка на Андреа и Кобрата се разпадна в края на март. Въпреки че не са коментирали официално причината за раздялата, в светските среди плъзна слух, че боксьорът е заживял с по-млада красавица. Други предполагат, че липсата на брак е основната причина 12-годишният романс да се провали с гръм и трясък. "Твърде съм млада за сватба и съм твърде стара, за да участвам в детински игри. Наслаждавам се на необвързания живот," коментира тогава певицата.


Но явно все още не е срещнала мъжа, който да излекува нараненото ѝ сърце. За да намери душевен покой, бившата половинка на Кубрат, отскочи до къщата на Ванга.