Андреа вече не е сама и явно е оставила любовта с Кобрата в миналото. Изпълнителката пази ревниво личния си живот в момента, след като разкри цялата истина за отношенията ѝ с боксьора и сложи край на дългогодишната им връзка. По всичко личеше, че певицата страда безутешно за отминалата любов, но в едно от последните си сторита тя загатна, че вече има мъж до нея.

На снимката се вижда как тя е хванала силна мъжка ръка. Русокоската не е добавила никакво описание към кадъра, но в този случай думите са излишни. Явно Андреа отново е на гребена на вълната и се е потопила в дебрите на любовта. Някои от феновете ѝ се опитаха да предположат кой е тайнственият господин, но със сигурност тази ръка не принадлежи на Кобрата, съдейки по размера ѝ.

Междувременно цял куп звездни персони честитха рождения ден на певицата, който беше преди броени дни. Тя не разкри как е отбелязала празника, някои предположиха, че може би е на някое екзотично място заедно с новата си половинка. Вчера пък в медиите се появи слух, че Андреа всъщност отново е с Кобрата и двамата вече усилено работят за бебе. Твърди се, че едрогърдата хубавица е била забелязана на консултации при специалист по репродуктивна медицина и тя вече приемала медикаменти, за да забременее по-лесно.

Но все пак, не можем да не отбележим, че и преди сме попадали на подобни слухове, което ни подтиква по-скоро да предполагаме, че в живота на певицата има нов мъж.

View post on Instagram
 

Четете още: Преслава сподели кадри от луксозната си почивка