Автор
Woman.bg

Андрей спечели "Игри на волята", ето при коя жена отиват парите му

Андрей е новият победител в най-екстремното риалити в българския телевизионен ефир „Игри на волята: България“. Той завоюва мечтаното първо място и стана носител на голямата награда от 100 000 лв. "Всички пари ще отидат за малката ми дъщеря, дано жена му позволи", каза веднага след победата си Андрей. Woman.bg припомня, че двамата с жена му Ксения са горди родители на 4-годишната Алисия. Съпругата на Андрей се занимава с digital услуги - създава съдържание за брандове и бизнес страници, поддръжка на Instagram страници, както и с... шпагати. Тя има и TikTok профил, който обаче развива от скоро и цялото съдържание там е посветено на "Игри на волята". Като съпруга на олимпийски състезател, и Ксения е доста спортна натура.

View post on Instagram
 

Тази есен третият сезон на формата „Игри на волята: България“ направи зрителите на NOVA свидетели на грандиозни битки, изцяло нови елементи и неочаквани предизвикателства. В продължение на три месеца 24 смели воини се изправиха пред вълнуващи изпитания за тялото и духа на едни от най-обаятелните местности по Южното Черноморие и Странджа. Водещите Ралица Паскалева и Димо Алексиев спазиха обещанието си за повече и по-мащабни битки.
Последната от тях поднесе много изненади и неочаквани моменти на Арената. В зрелищния титаничен сблъсък влязоха трима воини – Паулина, Симеон и Андрей. Победителят успя да премине през финалната игра на третия сезон на „Игри на волята: България“ със забележителна бързина и ловкост.

„Тази победа е много ценна. За разлика от спортовете, в които аз се състезавам, тук излизам всеки ден на Арената без да знам какво ме очаква. Победата значи много за мен. Благодаря на всички съперници, които ме направиха по-добър. Благодаря на водещите и на целия екип. Ще инвестирам цялата награда в детето си и в нейното бъдеще“, бяха първите думи на Андрей след блестящата победа.
Във финалната битка Андрей се изправи срещу най-големия си съперник Симеон и срещу първата жена, стигала до финал в „Игри на волята: България“ – Паулина. Десет секунди не достигнаха на дамата, за да продължи във втория етап на играта, което й донесе почетната трета позиция. „Тръгвам си оттук като една горда жена, която е успяла да стигне до големия финал. Много съм щастлива“, сподели Паулина.