Автор
Woman.bg

Анджелина Джоли: Време е да изкарам отново дивата си страна на бял свят

Анджелина Джоли даде ексклузивно интервю пред сп. Madame Figaro, броени дни след официалното представяне на филма „Господарка на злото 2” / Maleficent: Mistress of Evil. Пред изданието носителката на „Оскар“ и три статуетки на „Златен глобус“ разкрива несподеляни до този момент чувства и преживявания, свързани с майчинството и живота ѝ след раздялата с Брад Пит.

„Не знам за съдбата, но съм сигурна, че съм в преход – едно завръщане към дома, към себе си. Истината е, че бях малко изгубена. Мисля, че това се случи в края на връзката ми с Брад и в процеса на раздялата“, откровена е тя.

View post on Instagram
 

Анджелина обаче признава, че раздялата със съпруга ѝ буквално я е съсипала. Чувствала се е толкова зле, че дори не е имала желание да излиза и да говори с когото и да е.

„Усещах се толкова незначителна и никому нужна, независимо че не го показвах пред никого. Бях дълбоко наранена и тъжна. Борех се с това като с травма. Трябваше да преоткрия радостта от живота. Затова не мога да кажа, че не научих ценен урок. Напротив. Промяната е нещо хубаво, възможността отново да бъдеш щастлив трябва да те държи в трудните моменти. На това се опитвам да науча и децата си“, обяснява тя.

Холивудската актриса, която се появи на корицата на изданието, е заснела провокативна фотосесия. Въздействащите кадри са дело на фотографа Емануел Любецки, за най-новата кампания на Guerlain

По думите на актрисата, дълго време след развода тя не е имала сили да излезе от омагьосания кръг. Едва сега имала усещането, че вече се е отърсила от преживяванията и негативните емоции, които за малко не били сломили духа ѝ.

„В кампанията на Guerlain, в която участвах, просто се чудех какво се иска от мен, каква да бъда пред обектива. В крайна сметка открих отговора. И той беше, че отново искам да бъда такава, каквато винаги съм била. Затова няма да крия дивата си страна, а ще я изкарам наяве. Искам да се чувствам свободна отново“, признава още звездната красавица.

View post on Instagram
 

Четете още: Анджелина Джоли: Жените са силни, когато се учат от мъжете