Автор
Десислава Недева

Пълнолуние в Телец: Мечтите за любов днес се сбъдват

Днес точно в 15:37 часа ще се случи уникално астрологично събитие, което ще има отражение върху начина, по който се чувстваме и възприемаме света чак до края на 2019-а. Луната в Телец е в екзалтация и се чувства силна. Сега е моментът да работите здраво по завършването на вече започнати проекти далеч в миналото. Да, всяко едно Пълнолуние ни подтиква към това, но този път успехът ни е гарантиран, защото на небето се формира една ангелска конфигурация, която превръща мечтите ни в реалност. Най-точният аспект в този ден ще бъде секстилът на Сатурн и Нептун. Нептун символизира най-съкровените ни желания, а Сатурн придава материя и форма на нашите мисли. А двете планети в комбинация гарантират чудото, което ще се случи в живота ни.



Пълнолунието в Телец ще активира темите за дома, семейството и интимните партньорства. Ще чувствате засилено вътрешно напрежение от противопоставянето на работата с домашните задължения и сякаш трудно ще постигате баланса между това, което искате и това, от което наистина имате нужда. Емоциите и първичните инстинкти биват хиперболизирани като с увеличително огледало по време на всяко едно Пълнолуние. Използвайте този ефект, за да се доверите на засилената си интуиция и действайте по решаването на проблемите в отношенията със себе си и с околните.

Тъй като Слънцето и Меркурий се намират в непосредствена близост, Луната ще бъде в опозиция и на владетеля на интелекта и комуникацията, който се намира в своята ретроградна фаза. Тази позиция ще отприщи сериозни проблеми по каналите за общуване, но въпреки всичко няма да помрачи позитивната енергия, която ни носи това Пълнолуние. Хармоничните аспекти на Нептун със Слънцето и Меркурий, както и тригонът между Луната и Плутон поддържат положителните вибрации на високо ниво, което трудно може да бъде свалено.



Пред какви предизвикателства ще ни изправи Пълнолунието в Телец?

Периодът ще се характеризира с повишена тревожност, противоречиви мисли и емоции, както и недоразумения в комуникациите. Благодарение на силно подкрепящите небесни конфигурации обаче, с лекота ще обръщаме негативните влияния в позитиви. Ето, например, това Пълнолуние е идеалният момент да останете насаме със себе си, да размишлявате, да четете философски книги или просто да си побъбрите с някой приятел на различни духовни теми. Не е изключена изненадваща среща или разговор в социалните мрежи с човек от миналото, на когото много държите.



Къде се крие решението на проблемите ни?

Тригонът на Луната със Сатурн ще ни осигури нужното търпение и емоционална стабилност, за да се справим с напрежението в общуването. Рационалното мислене и желязната логика, с която ще подхождаме към проблемите, ще ни помогне да вземем правилните решение за личния си живот.

Лоялността и доверието, което съпровожда Пълнолунието в Телец, ще ни подтикне към оказване на емоционална подкрепа. Ако ние сме нуждаещи се, то ще я получим от по-възрастна жена от нашето семейство – майка, баба, свекърва. Обърнете се към старите навици и ценете традициите – това е ключът към разрешаването на новите проблеми тези дни.



Луната сключва хармоничен аспект с Нептун, което засилва нашата чувствителност и интуиция. Те ще са духовните ни водачи през мрачните дебри на ретроградния Меркурий. Хванете гребена на вълната и се отдайте на медитация, осъзнато сънуване или други подобни практики. Резултатът от тях ще надмине очакванията ви. Влиянието на Нептун ще даде отражение и върху артистичните ви заложби, ако ги притежавате. Ако сте просто любител, не забравяйте да посетите любима постановка или опера. В допълнение, ще се чувствате по-секси от всякога, затова защо не поканите някой мистичен и интересен кавалер за компания.



Духовното израстване, което ще претърпите, ще ви направи по-мъдри и дисциплинирани. Използвайте тази вътрешна трансформация и се освободете от лоши навици, които ви дърпат назад в развитието. Очаквайте среща с влиятелна и мистериозна личност, която ще има дълготрайно отражение върху живота ви.

Хармоничният аспект между Марс и Юпитер в деня на Пълнолунието ни носи допълнителна сила, кураж и късмет. Той влиза в ролята на обещание, че всички наши действия ще бъдат увенчани с успех. Чувствайки се витални и със силен състезателен дух, не е лоша идея да отделим време за спорт, да се опитаме да блеснем на работното място или пък да освежим сексуалния си живот. А защо не и всичко накуп? Пълнолунието не е време за ограничения, то е само във вашите глави. Животът е пред вас и е по-щедър от всякога. Насладете му се!

Четете още: Мъжете и техните комплекси според зодията