Автор
Люблена Папазова

Антония от 'Фермата': Нямам мъж и силикон

Антония се превърна в една от най-обсъжданите жени в България заради участието си във „Фермата” и Woman.bg едва дочака излизането ѝ от предаването, за да я разпита защо няма мъж до себе си и с каква булчинска рокля планира да се ожени. Красавицата е на 28 години, от Асеновград, но от малка живее в София. От тийнейджърка работи в бизнеса със строителни материали на родителите си. Не се страхува от физическия труд. Копала е градината на село и е доила крави. Не търси материалното, духовна и креативна е. Рисува добре, а тази година завършва специалност „Мода“ в НБУ и мечтае да стане стилист. Провокативна, секси и необвързана, Антония знае цената си, затова твърди, че самочувствието ѝ има покритие.

- Как ви посрещнаха близките ви след излизането от „Фермата”. Имаше ли критики и как се чувствате?
- Веднага след като напуснах, Жанета Осипова бързаше да ми се обади и да ме разпита за всички подробности. Най-близките ми – майка ми и баща ми, дори ми казаха, че съм останала във „Фермата” твърде дълго и съм им липсвала. Те одобряват напълно моето държание, понеже в предаването бях това, което съм и в живота, и не съм играла някакви роли. Нямаше критики и забележки от тяхна страна, но аз си направих самокритика. Имам самочувствие, и то не е без покритие. Но не търпя критика. Чуя ли някой да ме критикува, ставам и излизам. Това е нещо, което трябва да променя.

View post on Instagram
 

- Споменахте плеймейтката Жанета Осипова. Това ли е една от участничките, с които ще продължите да бъдете близка и след предаването?
- Да, Жанета е една от приятелките ми. И аз не вярвах, че между две красиви жени може да се зароди приятелство. Може би зрителите са очаквали да се хванем за гушите в предаването, но ние си допаднахме още в самото начало и превърнахме това чувство в едно много близко приятелство. Тя ще остане и в бъдеще до мен.

- Как едно хубаво момиче като Вас с бъдеще няма мъж до себе си?
- На този въпрос и аз нямам отговор. Може би имам твърде много изисквания към мъжете на базата на връзките, които съм имала досега. Критериите ми са високи и малко мъже отговарят на тях. Но съм готова да дам шанс на някой, който отговаря на тях, и нямам предвид да е красив на външен вид. След „Фермата” мъжката част от феновете ми не се е увеличила ужасно много, защото аз и преди това имах достатъчно обожатели. Сега непрекъснато ми пишат млади жени, които се интересуват от начина ми на живот.

- Разкрийте и на нас част от женските си тайни за прекрасния Ви външен вид…
- Важното е да се спортува поне по час и половина на ден. Не съм фитнесманиак и не стоя като вързана във фитнеса, предпочитам по-кратки, но по-натоварващи тренировки. Спортът може да не е само в зала, заменям го и с поход в планината и разходка. Използвам само натурална козметика, която сама си приготвям. Дори с билки, които аз отглеждам или купувам, но не от магазина.

- Понеже завършвате мода, кажете какво трябва да има задължително в гардероба си една млада жена?
- Черна рокля, може и да не е класическата малка, може и да е дълга, но да е по тялото и да те кара да се чувстваш женствена. Разбира се, дънки, които аз предпочитам като ежедневно облекло, защото през деня държа на спортно-елегантния стил.

- Казахте, че не сте против силикона. Как отговаряте на упреците, че това не е правилно?
- Всеки човек има право да бъде щастлив. Ако силиконът или пластичните интервенции те карат да се чувстваш щастлив, значи можеш да прибегнеш до тях. И аз нямам нищо против жените и мъжете, които са решили да го направят, разбира се, без да се преминава границата и да изглежда неестествено. Аз нямам силикон, но планирам да си сложа по естетически причини.

- Ако трябва да изберете булчинската си рокля, тя на Оскар де ла Рента ли ще бъде, или на Ели Сааб?
- На нито един от двамата, ще има много заемки от дизайнерски рокли, но ще си я измисля сама, така че да съчетая всички техни и мои идеи. Аз първо завърших интериорен дизайн, сега завършвам и мода. От дете рисувам и съм отдадена на изкуството. Винаги ме е интересувал дизайна във всичките му форми. Дори мебелите в моя дом са по мой дизайн.

Четете още: Унижената годеница на Данчо от "Фермата" изплака мъката с