Автор
Веселина Петрова

Аня Пенчева цъфти в компанията на половинката си

Христо Стоичков представи днес своята марка - H8S, която ще бъде използвана от различни родни компании. До този момент става въпрос за производители на месни деликатеси и на вина. Освен това Стоичков ще бъде много по-достъпен от днес - с нов, официален сайт и профил в социалните мрежи. На сайта, известният като Камата футболист, ще предлага уникални тениски и други спортни артикули, с рисунки от уникални негови голови положения или само с логото му.


"Правя всичко за децата, те са нашето бъдеще, те ще вървят по нашия път. Затова решихме да направим тази спортна линия, тя е за всички - знаете, че обичам голф, лов. Решихме да направим колекция от спортна екипировка, логото е нещо специално за мен, защото свързва много неща в моя спортен живот. Номер 8 е специален за мен, затова така го измислихме. Има много спортни неща, за свободно ходене", заяви Стоичков по време на представянето на своята марка..

Представянето на марката бе уважено от много известни родни личности сред които бяха големият Любо Ганев, както и Ники Кънчев, имена от родния спорт.


Най-голямо внимание обаче Стоичков обърна на една прелестна дама, която буквално цъфтеше, в компанията на своята половинка.


Става въпрос за неотразимата актриса Аня Пенчева, която се появи на представянето със съпруга си - Ивайло Караньотов. Всички знаем, че Ивайло има отношение към спорта, а синът им - Ангел, е един от най-добрите родни мотоциклетни състезатели.