Автор
Woman.bg

Ариана Гранде направи нещо шокиращо (снимки)

След разтърсващите събития в любовния си живот Ариана Гранде е твърдо решена да скъса с миналото и да продължи напред. Преди дни тя издаде новата си песен с недвусмислено заглавие „Благодаря ти, следващия“, а вчера реши да направи рязка промяна във външния си вид. Гласовитото миньонче отряза приказната си дълга коса и в момента е с прическа боб до раменете.

View post on Instagram
 


Гранде показа новата си визия в Инстаграм преди броени дни, с което истински шокира феновете си. Все пак, дългата до кръста конска опашка бе нейна запазена марка. Очевидно 25-годишната певица иска да сложи свежо начало, след като в рамките само на няколко месеца тя се раздели с рапъра Мак Милър, започна нова връзка с Пийт Дейвидсън, сгоди се, бившият ѝ бе открит мъртъв след свръхдоза и се раздели с бъдещия си съпруг. Последните седмици определено са трудно изпитание в живота на Ариана, а тя не спира да публикува замислени постове в социалните мрежи като този от неделя:

„Каква интересна, предизвикателна, болезнена, но все пак красива и вълнуваща глава от моя живот... Когато вали – вали, но аз прегръщам всеки момент. Вълнувам се, каквото и да ми е приготвила Вселената.“

Ариана Гранде съвсем не прикрива силните си емоции и е готова да се справи с всичко, което ѝ донесе съдбата, а драстичната промяна на прическата определено е смела постъпка, която пасва чудесно на лицето ѝ.

Четете още: Джорджина каза "Да" на Роналдо: Ето го пръстена