Автор
Ева Григорова

Асен Блатечки и Диляна Попова отново заедно (снимки)

Диляна Попова и Асен Блатечки отново са заедно. Двамата заминаха за Виена заедно със сина си Борил, който преди два дни беше рожденик.

С тях е и сестрата на актрисата – гримьорката Елиза, и нейната дъщеря. Актьорът и моделката прекараха няколко дни като истинско семейство. Забавляваха се на различни атракции и обиколиха забележителностите в европейската столица. Диляна и Асен не коментират дали събирането е само за пътуването им, или са решили да дадат нов шанс на връзката си. Феновете им веднага се зарадваха и коментираха, че са истинско семейство, пише HotNews.bg

View post on Instagram
 

Любовната история на двамата е като истински роман, а Блатечки и Диляна се събират и разделят почти всяка година. От известно време насам обаче моделката има сериозна връзка с известен бизнесмен. Двамата не се крият и могат да бъдат забелязани цяло лято на родното Черноморие. Дори се появиха слухове, че тайно са сключили брак, но Попова отрече. Заради това близки до моделката смятат за малко вероятно отново да се върне при Асен. Но все пак Блатечки си остава голямата любов на Диляна и не е изключено заради сина им да си дадат пореден шанс.

Любовната история започна още по времето на снимките на сериала "Стъклен дом". След появили се слухове за романс на снимачната площадка се наложи двамата да излязат с официално опровержение, че са просто колеги и нямат връзки. Не прикриха дълго връзката си и малко след това Диляна забременя. Блатечки остави жена си Катерина Горанова и общата им дъщеря, за да заживее с новото си семейство. Това не се превърна в щастливия финал, а само началото на множество събирания и раздели.

View post on Instagram
 


Преди време Асен коментира, че няма жена до себе си. "С Диляна сме се разделяли поне 2-3 пъти, но сега не сме заедно", лаконично обясни тогава ситуацията актьорът и допълни: "Постоянно виждам децата, няма как да е иначе. Дъщеря ми учи архитектура в Лондон, но когато е в България, всеки ден сме заедно. Със сина ми също се виждам непрекъснато". Дори и след всички раздели актьорите никога не са казали лоша дума един за друг. Предпочитат да не коментират отношенията си и да поделят грижата за Борил, който е ученик в Музикалното училище.