Автор
Ива Петрова

Асен Блатечки призна за нова жена до себе си

Асен Блатечки си изля душата и разкри любопитни детайли около личните си житейски и професионални планове. Актьорът бе гост в студиото на "Тази неделя" и разказа интересни неща за себе си и интимния си живот.

"Аз съм много доволен, че Кати не тръгна по моите стъпки, тя сама си избра с какво да се занимава. Борил учи китара в Музикалното училище", отговори Блатечки на въпрос, свързан с децата му.

"Трудно успявам да бъда пълноценен баща. Но независимо къде играя в България, гледам да се прибера, за да видя Борил и да го закарам на училище", допълни той.

View post on Instagram
 


"Борил ми каза, че иска "да се отпиша" от тази работа. Кати и тя ми казваше нещо подобно, като беше на неговите години", сподели актьорът.

"Истината е, че актьорите се забавляваме, а не работим насила, за да изкараме някакви пари", каза Блатачеки.

На въпроса каква професи щеше да упражнява, ако не беше станал актьор, Блатечки отговаря: "Може би щях да съм художник, треньор или тапицер. Няма нещо, което не бих работил".

"Има представления, от които ме е срам - имам няколко такива случая, много е неприятно", разкрива още той.

За личния си живот Блатечки казва, че е идеален и не скрива, че дели покрив с жена. "Само да кажа, че не е това момиче, за което пише в сайтове", поясни той.

Актьорът говори и за Стефан Данаилов, в чийто клас завършва. "Мастерът ни научи освен на занаят, на отношение към професията и да бъдем добри хора", спомни си Блатечки за него.

"Той се държеше бащински към нас, ние всичките го усещахме като наш баща", спомня си Блатечки.

View post on Instagram
 

Четете още: Джулиана Гани подсказа името на втория си син (Видео)