Автор
Кристина Кирова

Аштън Къчър: Винаги вдигайте телефона си, когато жена ви звъни

На днешния ден през 1978 г. В Сидър Рапидс е роден световноизвестният американски актьор Аштън Къчър.

Той е няколко минути по-голям от своя брат близнак Майкъл, а двамата имат сестра Тауша. Когато Аштън е едва на 13 години, настъпва тежък период от живота му. Първо трябва да преживее развода на родителите си, а след това брат му боледува тежко от вирус, заради което се налага да му бъде направена трансплантация на сърце. Аштън не веднъж споделя в интервюта: „Ако можех да му дам моето сърце, за да оживее, щях да го направя“.

В гимназията Къчър е популярен с непримиримия си характер и бунтарски дух. През последната година в училище той дори е арестуван за буйстване. След завършването си през 1996 г. е приет в местния университет със специалност биохимично инженерство. На следващата година Аштън участва в конкурса за модели „Fresh Faces of lowa”. Там той е забелязан и не след дълго заминава за Ню Йорк, където подписва договор с модна агенция. Участва в много ревюта и фотосесии и е един от моделите на Келвин Клайн. Благодарение на кариерата си в модата той среща първата си сериозна приятелка – модела Дженюъри Джоунс.

През 1998 г. Аштън дебютира и като актьор в популярното шоу „Шеметни години”. Там играе и очарователната Мила Кунис,но между двамата се заражда любов едва през 2012 г., след раздялата на Къчър с Деми Мур.

Кариерата на Аштън набира главозамайваща скорост през 2000 г., когато той изиграва първата си главна роля на голям екран в комедията „Пич, къде ми е колата?“, а няколко месеца по-късно актьорът попада в класацията на списание People “50-те най-красиви хора в света“. През годините Къчър участва в много успешни филми като „Скоро“, „Лично“, „Спасителен отряд“, „Деца на колограм“, „Денят на влюбените“, „Дъщерята на шефа“, „Ефектът на пеперудата“, „Бракувани“, „Просто секс“ и „Джобс“. Днес Аштън е един от най-успешните актьори и продуценти в Холивуд.

През септември 2005 г. той се жени за актрисата Деми Мур, но бракът им продължава едва 6 години. Сега чаровният актьор има щастливо семейство с Мила Кунис, а преди година и няколко месеца се роди и второто им дете – Димитри.



Споделяме ви някои от истините и полезните съвети на Аштън за живота:

"Да бъдеш модел е прекрасно, защото винаги трябва да изглеждаш секси, а за мен това е много лесно."

"Винаги навивайте ръкавите на ризата си. Така създавате впечатление, че работите, дори когато не правите нищо."

"Винаги вдигайте телефона си, когато жена ви ви звъни, без значение какво правите в момента."

"За съжаление шоубизнесът е замираща индустрия."

"Най-сексапилните хора в света са умните, тактичните и щедрите. Всичко останало няма значение."