Авторката на 'Сексът и градът' излиза с 21-годишен младеж. 91-годишен мъж също се бори за сърцето ѝ

Създателката на бестелъра „Сексът и градът“ - 63-годишната Кандис Бушнел, прикова вниманието към личния си живот с новия мъж до себе си.

През 2021 г. Журналистката, която в продължение на няколко години води вестникарска рубрика, прераснала после в книгата „Сексът и градът“, може би върти любов с десетилетия по-младо гадже от нея. Въпреки че само преди година Бушнел отрече да е обвързана, май сега нещата са се променили.

Според сайта Page Six мъжът, пленил сърцето на известната писателка, е 21-годишен модел, с когото се Кандис се е запознала по време на модно шоу тази пролет. От тогава двамата са неотлъчно един до друг и се появяват заедно на събития, разкрива още сайта.

Според информацията в Page Six Макар за момента името на мистериозния млад мъж да е забулено в тайна, но източници, близки до Бушнел, потвърждават за съществуването на такъв човек.

Интересното обаче е, че той не е единственият ухажор на писателката. От изданието допълват, че има още един господин, който се бори за сърцето на Кандис, и това е мъж на достолепната 91-годишна възраст.

На кого от двамата ще спре избора си очарователната авторка, надяваме се скоро да разберем от самата нея, били то чрез снимки, или официален коментар.

2002 г. до 2012 г. Кандис Бушнел беше омъжена за 10 години по-младия от нея Чарлс Аскегард в периода от 2002 г. до 2012 г.. С него тя се познаваше едва от 8 месеца преди двамата да си кажат “Да“.

Не е тайна и връзката ѝ с издателя Рон Галоти, за когото се твърди, че е вдъхновението за създаването на образа на Тузара в „Сексът и градът“.

Четете още: Дойде ред и на Илон Мъск! Вижте в какво го обвини една стюардеса!