Автор
Весела Георгиева

Авторката на 'Сексът и градът' каза нещо невероятно за Ким Катрал, която изигра Саманта

Авторката на "Сексът и градът" Кандис Бушнел казва, че "обича" Ким Катрал, защото е защитила решението си да напусне шоуто. И всичко това на фона на слуховете за проблеми с останалите актриси от сериала.

Бушнел се застъпи за Катрал в интервю за New York Post. "Обичам Ким. Тя вероятно иска да прави други неща и не ѝ се иска да се връща в шоуто. Може би тя вече не иска да бъде в тази роля", казва Бушнел.

View post on Instagram
 

„В реалния живот тези жени са далеч от героините си. Сара Джесика Паркъ е омъжена от доста време за един и същи човек. Има деца. Не я познавам много добре, но тя изглежда семейно ориентиран човек, докато Кари не е точно такава..."

Пред New York Post Бушнел коментира още, че не се изненадва, че от HBO „ще експлоатират“ шоуто, „доколкото е възможно“, но тя се радва, защото е успех и защото тя ще вземе определена сума за това.

View post on Instagram
 

В новите епизоди ще видим старите героини - Сара Джесика Паркър, Кристин Дейвис и Синтия Никсън, без палавата Самата, изиграна преди от Ким Катрал.

Кейси Блойс от компанията коментира липсата на Саманта така: „Хората влизат и излизат от живота ви, така е в реалността, така е и в сериала. Приятелствата избледняват и се появяват нови. “

През 2019 г. Ким нанесе удар по старите си колежки като заяви, че няма да се върне към франчайза. Говорейки пред MailOnline актрисата дори намекна, че враждата продължава и че Сара Джесика не е „добър човек“.

„Научаваш уроци в живота и моят урок е да работя с добри хора и да се опитам да го направя забавно.“, каза тогава Катрал.