Азис се изфука с реколтата си от чушки, намеквайки, че е в готовност за кампания по слагане на зимнина. Попфолк звездата публикува в профила си във Фейсбук снимки от градината си, а под кадрите написа: „Готов съм“. За часове фотосите събраха хиляди лайкове.


Оказа се, че изпълнителят е голям фен на домашно приготвената лютеница. Припомняме ви, че преди години Азис се похвали в социалната мрежа, че е успял да направи 100 килограма от вкусотията и да я затвори в буркани.


“Време е за зимнина. 100 кг домати и 60 кг чушки. Щипка любов и верни приятели. Това е рецептата за моята лютеница”, издаде тогава певецът и публикува снимка как реже и мели домати на двора.
Изпълнителят на „Циганче“ отдавна се е оборудвал и с чушкопек.

Преди време Азис сподели с феновете си, че заедно с колегите си Софи Маринова, Преслава и Фики Стораро са забъркали домашна зимнина.


„С чушкопек на път! Да, това в краката ни е чушкопек. Има още няколко в багажника. Запътили сме се на излет сред природата и моята майка като чу, че заминаваме, се погрижи да ни намери и “приятно занимание“. Имаме още чувал с чушки и също толкова домати. Започваме след малко правенето на лютеница. Преслава е най-щастлива от факта, че ще печем чушки сред природата. Фики заяви, че щял да пее: “Ти горе-долу готвиш ли добре“. Софи искала да изтърбушва чушките…“


В края на всяко лято попфолк идолът по традиция прави зимнина. “Не мога да скрия селското в мен и това си е”, откровен е Азис.