Автор
Woman.bg

Азис връща модата на косматите мъже в България

Ако в България има звезда, за която критиките, били те основателни или неоснователни, са всекидневие, то това определено е Азис. И въпреки че противоречивите коментари, относно външността му го съпътстват още от зората на кариерата му, той все още не е свикнал с тях и му е трудно да ги приеме.

Гласовитият ром винаги е гонел провокативна визия и ако в края на 90-те това са били токчетата, силният грим и разголените рокли, то днес явно новото скандално са окосмените гърди и брадите. Не е тайна, че през последните години Азис захвърли женствените тоалети и ги замени с по-мъжествен аутфит, пусна си брада и гърдите му вече не са така гладки. Разбира се, като редица други звезди и той не пропуска възможност да зарадва почитателите си със снимки в социалните мрежи.

View post on Instagram
 


И въпреки че профилът му в Инстаграм се радва на безброй почитатели, не липсват критики под снимките му. Досега той ги подминаваше с мълчание, но това съвсем не означава, че не ги забелязва. Вчера ромският славей реши да отговори на всички, които са си позволили да отправят негативни коментари за визията му и дори да я определят като занемарена.

View post on Instagram
 


„Що си с шапка,що си без шапка?!
Вижте, хора. Спрете относно космите по тялото ми.Нито съм ви мъж, нито гадже, нито брат! Само тогава имате право да страдате и плачете относно моята визия! Не ви харесват космите по тялото ми? Марш тогава от моя Инстаграм! Преди, когато се гримирах и носех високи токчета, плачехте и искахте да съм мъж. Сега ревете, че било прекалено натурално и космато! Ай сиктир!“, гласи гневният статус на Азис.

А вие одобрявате ли мъжкарската визия на певеца и съгласни ли сте с посланието му?

Четете още: Меган и Хари пред развод?