Бащата на загиналия Денис Теофиков трогна сърцата с великолепен портрет на сина си

Красивият лик на загиналия певец Денис Теофиков изгря върху великолепен портрет. Бащата на непрежалимия музикант - виртуозният китарист Атешкан Теофиков, сподели снимка на картината на профила си в Инстаграм и с това разплака сърцата на последователи и приятели.

Само преди няколко дни родителите на трагично загиналия младеж за пореден път отправиха молба към всички да спрат да петнят паметта на сина им. Към техния апел се присъединиха и най-близките приятели на талантливото момче.

View post on Instagram
 


Авторът на картината е неизвестен и явно не желае да разкрива самоличността си, за да не трупа популярност от трагичната кончина на Денис, но със сигурност е успял да докосне почерненото сърце на бащата, който е и един от най-известните балкански джазмени.

На паното е пресъздадена една от най-популярните снимки на Теофиков, която приживе е била използвана за анонсиране на негови участия. Творбата е рамкирана, което означава, че е в напълно завършен вид.

Впечтление прави перфектната линия на художника, с която той е пресъздал чертите на лицето на Денис, прическата му и част от тялото му.

Междувременно бащата на Денис не спира да публикува различни клипчета още от най-крехка детска възраст на сина си, илюстриращи неговите първи стъпки на музикалната сцена.

Четете още: Втората Меган Маркъл: Дрорджина на Роналдо се отрече от бедните си роднини