Бен Афлек мачка стегнатото дупе на Джей Ло на яхта (снимки)

Вече за никого не е тайна, че Джей Ло и Бен Афлек решиха да дадат втори шанс на любовта си. Тя дори потвърди романса си с актьора, като сподели снимка как двамата се целуват навръх рождения ѝ ден.

Латинодивата навърши 52 г. в събота и публикува няколко кадъра как е посрещнала празника. Оказа се, че тази година не е заложила на шумно парти, а на романтична разходка с яхта в компанията на Бен. Джей Ло не пропусна да се похвали със страхотното си тяло, като сподели снимки по бански и токчета, а днес попаднахме на още няколко култови кадъра от тържеството.

Снимките са папарашки кадри и на тях се вижда как Афлек искрено се наслаждава на стегнатото дупе на Джей Ло. Позата, в която двамата са застанали обаче съвсем не е случайна. Припомняме ви, че в клипа към песента Jenny From The Block беше включен кадър, в който двамата са застанали по абсолютно същия начин и Бен нежно гали задните части на Дженифър.

В същото време пък бившата съпруга на Бен Афлек, Дженифър Гарнър бе забелязана по улиците на Лос Анджелис. И докато Джей Ло и актьорът изглеждат толкова щастливи и влюбени на яхта, Гарнър изглежда доста изморена и натоварена. Папараци са я заснели как препуска от магазин в магазин по спортно облекло и маска и се спира пред цветарница, от която излиза с няколко букета.

View post on Instagram
 

Припомняме ви, че Дженифър Гарнър и Бен Афлек бяха женени в продължение на 10 г., но сложиха край на любовните си отношения през 2018 г.

Четете още: Еха! Бритни полудя - пусна се чисто гола