Автор
Woman.bg

Бен Афлек още не може да прежали развода с майката на децата си

В интервю пред "Ню Йорк Таймс" Бен Афлек разкри любопитни детайли около личния си живот, както и нещата, за които най-много съжалява в живота си.

Актьорът неочаквано призна, че най-голямата грешка, която е правил досега, е да се разведе с Дженифър Гарнър.



Припомняме, че двамата имат 10-годишен брак зад гърба си и се радват на три деца. В интервюто Афлек сподели още, че разривът с бившата му половинка е по негова вина, като уточни, че зад това се крие зависимостта му към алкохола.

Припомняме, че актьорът няколко пъти се бореше с лошия си навик, като влизаше в център за рехабилитация.

"Пиех умерено дълго време. Започнах да пия все повече и повече, когато бракът ми се разпадаше. Това беше през 2015-2016 г. Зависимостта ми към алкохола създаде повече брачни проблеми", разказва актьорът.

"Най-голямата грешка в живота ми е този развод...“, откровен е Афлек.

"Със сигурност съм правил грешки. Със сигурност съм правил неща, за които съжалявам. Но трябва да се съвземеш, да се поучиш от грешките, да научиш още неща и да се опиташ да продължиш напред", добавя той.

"Искам децата ми да знаят, че не е срамно да потърсиш помощ, тогава когато имаш нужда от нея”, признава още актьорът.

Двамата с Дженифър Гарнър се разведоха през октомври 2018 г. По това време актьорът разкри, че тъкмо е завършил 40-дневен курс на лечение за зависимостта си към алкохола. През август същата година Гарнър му помогна да получи лечението, от което се нуждае.

Четете още: Официално:Приказката на Бен Афлек и Дженифър Гарнър свърши