Автор
Весела Георгиева

Бившият на Джулиана Гани подпали мрежата с това признание за Алекс от "Ергенът"

След като в социалните мрежи тръгна слух, че Алекс и Илиян Найденов са повече от приятели, бившата половинка на Джулиана Гани реши да изясни този въпрос.

На стори в Инстаграм Илиян опроверга слуховете и написа, че снимката е от рождения му ден. Той бил поканил Алекс, но тя имала среща с Виктор, затова Илиян поканил и Ергенът.

View post on Instagram
 

„На снимката Алекс просто небрежно е сложила ръката си върху единия ми крак, защото сме нагъчкани на сепарето като сардини. Другата ми ръка е сложена върху другия ми крак, с нея държах пура и снимката така е изрязана, че изглежда така сякаш сме се хванали за ръце. Ние сме просто добри приятели, така да кажем“, обяснява Илиян.

Фитнес гуруто е ядосан на медиите, че го наричали фитнес инструктор.

View post on Instagram
 

„Стига сте писали, че съм фитнес инструктор, защото това е малко нелепо, тъй като е пределно ясно и видимо от ежедневието ми и всичко което качвам, че не съм“, отбелязва Найденов. "Това, че имам фитнес център и да кажете, че съм инструктор е все едно най-добрият ми приятел да има дискотека и ние да кажем, че той е диджей, барман или хост“.

Илиян дори предлага парична награда за журналиста, написал най-кадърната статия за него, а като бонус щял да я сподели в неговия профил, пише "Телеграф".