Автор
Woman.bg

Бившият на Майли Сайръс си има нова половинка

Минаха само два месеца откакто Лиам Хемсуарт и Майли Сайръс обявиха края на брака си, но актьорът вече си има нова любима. Или поне така твърдят американските медии.

Русокосият красавец бе изловен от папараци преди няколко дни, докато се разхожда в Ню Йорк, хванат за ръка с красива блондинка. Оказва се, че тя не само е негова колежка, но е и от родната му Австралия.

Дамата се казва Мадисън Броун и участва в астралисйки сериал на име "Династията".

View post on Instagram
 

Нито Лиам, нито Мадисън са коментирали слуховете, че са двойка. Но преди няколко месеца Броун участва в астралийско телевизионно шоу, в което доста ясно показа, че си харесва вече бившия на Майли Сайръс.

Австралийката се включи в игра, в която трябваше да реши кого би убила, с кого би спала и за кого би се оженила. Личностите, между които избираше бяха Хю Джакмън, Марго Роби и Лиам Хемсуарт.

"Ще убия Хю Джакмън веднага. Ще се оженя за Марго Роби, за да спя с нея много пъти. И ще спя с Лиам Хемсуарт, даже и с двамата братя. Защото, ако се оженя за Лиам, не знам дали бих го пуснала да излиза от вкъщи. Прекалено е секси", през смях сподели Мадисън.

View post on Instagram
 

Припомняме ви, че Майли Сайръс също не е сама след края на брака си. Само няколко дни след като се разбра, че с Лиам вече не са заедно певицата бе изловена да си разменя страстни целувки с 30-годишната красавица Кейтлин Картър на яхта в Италия.