Автор
Весела Георгиева

Блатечки призна нещо много лично за Диляна Попова

"Не съм сам по отношение на жените. Да, живея с Диляна Попова, но не знам някои от моите колеги, които са по-популярни, да не са секссимволи. Тези етикети се използват постоянно, а то звезди в България колко да са..."

Това сподели един от най-харесваните български актьори - Асен Блатечки. И признава: "Според жените секси ми е гласът, погледът, според някои и тялото".

View post on Instagram
 

Четирикратният шампион на България на Федерацията по традиционно карате вече е на 50 години, които изобщо не му личат.

View post on Instagram
 

Преди 7 години двамата с Диляна Попова станаха родители на Борил, а малко преди това започна любовната им история. Старт за новия му живот стана секссцена в "Стъклен дом", след която двамата са неразделни. Междувременно Асен напусна жена си Катерина и заживя с моделката. Официално обаче Блатечки няма брак нито с майката на дъщеря си, нито с Диляна Попова, в перфектни отношения е и с двете и не е "лошо" момче в живота по думите му. "Само на екрана съм лошо момче", казва красавецът, пише varna24.

Само след дни ще се излъчи поредният филм, в който актьорът участва – сръбският "Южен вятър 2: Ускорение". Феновете на високите скорости ще са доволни от продължението на култовата продукция, която тръгва по кината у нас на 4 февруари. В лентата Асен влиза в ролята на наркопласьора Борис.


Междувременно тръгна и премиерата на първата в България кугър постановка - "Кучки", на която той е режисьор. В постановката участват: Невена Бозукова - Неве, Албена Павлова, Станимир Гъмов, Даниел Пеев и Петьо Петков-Шайбата, пише "България Днес".