Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, денят ви носи гореща любов

Овен – Денят обещава да бъде спокоен, въпреки че не се очаква впечатляващ успех. В сутрешните часове ще ви е трудно да се настроите да работите, но постепенно ще хванете правилния ритъм и нещата ще се подобрят.

Телец – Нещата вървят, както трябва. Подходящо време да наваксате пропуснатото. Доверете се на интуицията си и не се страхувайте да вземате смели решения - звездите са на ваша страна. Доброто самочувствие ще ви помогне във всеки аспект от живота, подобрявайки настроението ви.

Близнаци – Изпълнени сте с оптимизъм. Представителите на вашия знак днес притежават особена привлекателност и чар, което създава множество възможности за флиртуване. Време за гореща любов.

Рак – Укрепете съществуващите си лични отношения с посещение на интересни места, внесете малко романтика, елемент на приятна изненада. Ако обектът на вашето желание не реагира на вашите нежни опити, не променяйте стратегията си, бъдете търпеливи и опитвайте отново.


Лъв – Където и да отидете, хората се радват да ви видят. Творческата ви натура, самочувствието ви, добросърдечието ви отварят вратите на сърцата на другите. Не забравяйте и вие да проявите интерес към тях.

Дева – Може да бъдат наранени чувствата и амбициите ви. Днес ще бъдете склонни да харчите пари за дребни неща, без да си правите сметката, а накрая да се окаже, че са заминали доста средства.

Везни – Днес трябва да се отнесете към партньора си като към нещо специално. Излезте вечерта на ресторант, прекарайте време в романтична обстановка, забавлявайте се пълноценно. Любовта ви има нужда да се подхранва от такива нежни часове, прекарани заедно.

Скорпион – Ако копнеете да намерите някой, който да споделя живота ви, дайте си всяка възможност да срещнете нов човек. Това не е време за мечти, а за превръщане на мечтите ви в реалност. Бъдете смели, излизайте и общувайте.


Стрелец – Не се чувствайте виновни, че не можете да помогнете на всички. Днес се нуждаете от спокойствие и тишина. В любовта щастието ще ви следва на всяка стъпка, така че се усмихвайте на промените.

Козирог – Не забравяйте, че добрите отношения винаги се състоят и от компромиси. По този въпрос е необходимо да проявите малко по-голяма чувствителност и внимание от ваша страна към половинката си.

Водолей – Не е нужно да правите много, за да бъдете забелязани от противоположния пол. Вашата тайна е просто да бъдете себе си, дори ако понякога се чувствате малко несигурни. Бъдете настойчиви в любовта и не се отказвайте пред първото препятствие.

Риби – Днес не са изключени някои проблеми или недоразумения относно парите. Те също така могат да бъдат свързани със споразумения или документи. За любов влиянието на звездите е благоприятно.

Четете още: Телци, очаквайте нова работа през октомври