Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, днес чарът ви ще отваря всички врати

Ден на активна почивка и вътрешна свобода. Желателно е да го прекарате не в работа, а в кръга на приятели или роднини.

Овен – Ако можете, фокусирайте се върху себе си днес и оставете отговорностите за друг ден. Направете нещо ново, за да се измъкнете поне за малко от рутината и еднообразието. В любовта са възможни малки проблеми, но с един откровен разговор лесно ще се справите с тях.

Телец – Марс ви зарежда с добра доза енергия и ентусиазъм и вие ще бъдете в състояние да преодолеете трудности или препятствия, които преди това сте смятали за непреодолими стени. Нищо няма да ви спре.

Близнаци – Днес ще се почувствате отлично - чарът ви ще отваря вратите пред вас и нищо няма да ви помрачи настроението. Разговорите с любимите ви хора ще ви накара да се чувствате добре и ще ви презаредят с добра енергия.

Рак – Луната в другия воден знак ви обгръща с енергията си, като ви кара да се чувствате сигурни и защитени под нейното влияние. Възползвайте се и си уредете среща, защото ще притежавате много специален магнетизъм, който няма да остави никого безразличен.



Лъв – Звездните енергии са на ваша страна и всичко ще върви гладко, дори и да се наложи да преодолеете някаква трудност. Много положителен ден за социалния живот и за завладяване на някой, който ви привлича ...

Дева – Избягвайте паричен преразход и планирайте финансите си, защото може да има възходи и падения, които не сте очаквали. Сега не е време да се преструвате. Това, което ви безпокои, ще се развие благоприятно.

Везни – Ако някой от членовете на вашето семейство вземе решения, с които не сте съгласни, не бързайте да го осъждате. Опитайте се да погледнете нещата от неговата гледна точка. Ще бъдете много оптимистични и позитивни и ще ви хареса да се наслаждавате на свободното време и на приятелите си.

Скорпион – Не гледайте под лупа всичко, което се случва или да виждате двойни намерения там, където такива липсват , защото единственото, което ще постигнете е да увеличите напрежението, което може да вземе своя данък. Разпуснете малко.



Стрелец – Ще бъде ден без събития, в който можете спокойно да се отпуснете. Звездите ви помагат да загърбите по-неприятните ситуации и да се насладите максимално на любовта. Забавлявайте се и организирайте специални семейни моменти. Купете голяма сладоледена торта, на която да се насладите с децата.

Козирог – Добрият Юпитер може да провокира късмета да ви се появи неочаквано и да имате шанс, от който трябва да се възползвате. Искрените приятели ще бъдат вашата голяма подкрепа и опора през този уикенд.

Водолей – Този уикенд могат да се случат неща, които благоприятстват вашето усещане за сигурност и материална стабилност. Чувствате се истински господари на живота си и ви харесва, че можете да правите нещата, както искате.

Риби – Ще направите всичко възможно добре да се погрижите за близките ви, да доставите удоволствие и всичко това ще ви накара да се почувствате страхотно в себе си и да бъдете доволни и щастливи.