Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, днес е вашият ден

Овен – Мнозина от вас ще поискат да прекарат неделния ден далеч от външния свят. Вашите отношения ще бъдат напълно хармонични. Наслаждавайте се на това спокойно единение, което никой не може да наруши. Нежни думи и красиви жестове се раждат в главата ви.

Телец – Активирайте контактите си с хората, излезте навън и се забавлявайте. Планирайте свободното си време със семейството или добрите си приятели и най-важното, организирайте заедно някое мероприятие.

Близнаци – Добър ден. Опитайте се да го прекарате интересно, да го направите възможно най-богат на събития. Ще бъде полезно да смените обстановката, да отидете там, където отдавна сте желаели.

Рак – Не очаквайте от този ден много. От една страна звездите ще ви подкрепят, но явно не по начина, по който вие очаквате. Възможни са пречки, но те ще са лесно отстраними. Полезно е да се правят неща, които изискват творчество, въображение, нестандартен подход.

Лъв – Ден за излъчване на позитивна енергия и за спокойна почивка. Време е да си поемете дъх. За да изградите отношенията си с партньора си, първо трябва да се научите да се разбирате. Това няма да е лесно, но с търпение, такт и нежност, могат да се получат нещата.

Дева – Денят е спокоен и изпълнен с положителни емоции. Добре ще е ако имате възможност да посетите нови и интересни места. Сега можете да споделите най-дълбоките си чувства, без да се страхувате, че няма да бъдете разбрани.

Везни – Вие сте в добро настроение и това ви прави очарователни в очите на околните. Грабнете възможността за приключения и тръгнете смело напред. Правете всичко, което ви се прави, но разумно. Намерете време и за една разтоварваща почивка.

Скорпион – Можете да постигнете хармония, ако си позволите да забравите нерешените си проблеми и недовършената работа. Позволете си да се оставите на пасивна релаксация. Най-добрият почивен ден - отпуснете се в спокойна домашна атмосфера.

Стрелец – Днес се очакват основно положителни емоции и впечатления. Ако обстоятелствата позволяват, отделете малко време и го използвайте за вашето хоби или пътуване извън града - комуникацията с природата ще ви е от полза: ще подобри настроението ви и ще укрепи вашето здраве.

Козирог – Благодарение на огромната енергия и оптимизма ви ще можете да постигнете положителни промени. Днес ще бъдете подложени на различни изкушения. Научете се да игнорирате хора, които не са ви интересни - не е нужно да общувате с тях.

Водолей – Днес е по-важно от всякога да живеете "тук и сега" и да поддържате емоционална стабилност. Вечерта ще е хубаво да отпуснете душата си да се повеселите в компанията на ваши приятели.

Риби – С всички планове, които сте замислили, лесно можете да се справите. Опитайте се да си починете добре и да съберете сила, ще имате нужда от тях. Също така този ден е подходящ за пътуване и активен отдих със семейството.