Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, днес е вашият ден!

Днес в в 00:12 часа настъпи Пълнолуние в знак Скорпион, управлявано от планетите Марс и Плутон. Как то ще повлияе върху отделните представители на зодиака, както и какъв ще бъде денят според звездите, може да видите в следващите редове:

Овен - С Пълнолунието ще се събуди желанието ви за обновление, да изпитате нови емоции, да се срещнете с нови хора ... Животът наистина ще ви предложи нови възможности, от които ще знаете как да се възползвате и ще намерите начин да се насладите на това, което правите. Пригответе се за гореща вълна в любовния ви живот.

Телец –Пълнолунието ще даде нов тласък на живота ви. Готови ли сте да направите голяма крачка в любовта? Ако все още не сте намерили половинката си, не стойте у дома тези дни. Само бъдете внимателни и се дръжте далеч от несериозни хора, които могат да разбият сърцето ви. Ще бъдете изключително уязвими.

Близнаци –Време за приятелство, смях и забавление. Ще бъдете изпълнени с бодрост, жизненост и желание да флиртувате. Не стойте затворени и сами у дома си. Присъединете се към приятелите си. Нека купонът да започне сега!

Рак – Енергията на пълната Луна благоприятства любовта и късмета. Избягвайки от всякакви и предразсъдъци и от рутината, ще откриете нов начин, по който да обичате. С високо самочувствие няма да има препятствия, които да не можете да преодолеете.

Лъв – Вие сте малко импулсивни и склонни да рискувате и да вземете погрешни решения, затова бъдете предпазливи. В семейството може да възникне напрежение, но Пълнолунието ще помогне да се смекчи. Ще почувствате към любовта голяма отговорност и нужда от полагане на нови усилия.

Дева – Подгответе се за изненади, които могат да ви донесат добри новини, но също и неудобни моменти. Ще се почувствате доста привлекателни и готови да се влюбите, но любовта няма да бъде пътека от рози. Научете се да се отпускате, имате нужда от това.

Везни –Днес облаците ще се разкъсат пред очите ви и ще видите как започват да се нареждат частите на пъзела. Пълнолунието ще освети правилният път, който трябва да изберете. Невероятно усещане за самоувереност ще ви обземе в края на деня.

Скорпион – Пълната Луна във вашия знак ви отваря вратите към нови възможности, от които трябва да се възползвате без колебание. С аспектите, които получавате от Венера, планетата на любовта, ще бъдете особено страстни и романтични.

Стрелец – Пълнолунието във вашият мистичен дванадесети дом може да ви накара да изпитате цялата гама от емоции и да се почувствате объркани и дезориентирани. Въпреки това, Луната влизайки във вашия знак на 19 и 20 май ви носи спокойствието, от което се нуждаете, и ви помага да затворите раните. В любовта може да се случи нещо неочаквано, което да ви направи щастливи.

Козирог –Нарушете правилата и създайте свои собствени! Днес Пълнолунието ще ви донесе освобождение и експанзия, което ще ви насърчава да излезете извън границите, които сте си поставили до момента. Нека оптимизмът ви отведе до нови, непознати места.

Водолей –Не, днешните планове няма да бъдат насочени към утре, а към по-далечното бъдеще. Настъпването на Пълнолунието във вашия 10-ти дом на кариерата и амбициите ще ви накара да планирате живота си по-добре.

Риби –Пълнолунието ще засили вашето магнетично привличане и красота, за което отдавна копнеете. Само направете някои малки промени във външният си вид и вижте как светът ще ви сваля шапка.