Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, днес ще блеснете със своите таланти!

Овен - Този ден дава възможност за самоизразяване. Ще имате шанс да блеснете с ораторски талант, литературни способности, лична харизма, артистичен потенциал. Планираните срещи вероятно ще ви разочароват.

Телец – Денят за мнозина ще бъде кризисен. Вероятността от конфликти и неприятни изненади е голяма, но някои все пак ще успеят да минат между капките. Няма да можете да игнорирате някои обстоятелства.

Близнаци – Днес ще можете да блеснете със своите таланти (всеки в различно направление). Усещането за тайна силно ще ви вдъхнови. Тези, които имат продължителни връзки могат да изневерят, а тези, които са свободни – има вероятност да се увлекат по човек, който не е свободен.

Рак –Днес ще бъдете подвластни на подсъзнателни импулси и ще бъдете склонни да се държите нелогично за останалите. Внимавайте с решенията, от които зависи вашият бюджет. Избягвайте да пристъпвате към конкретни действия. Не е подходящо времето за любов.

Лъв – Стресът днес не се изключва. Опитайте да бъдете дипломатични, умерени и справедливи, тъй като неочаквани обстоятелства лесно ще провокират конфликти и неприятности. Тези, които търсят любовта, нека временно да отложат.

Дева – Днес трябва повече да мислите преди да вземете решение за нещо. Думите, които казвате, могат да ви създадат неприятности. Работата може да ви изтощи поради спад на жизнената енергия. Не провокирайте партньора си.

Везни – Днес няма нужда да се притеснявате за нищо сериозно. Всички проблеми ще бъдат решени успешно поради благоприятно стечение на обстоятелствата, помощ от приятели или вашите лични качества: красноречие, таланти, дипломация, чар. Избягвайте спорове и конфликти.

Скорпион – Денят е важен за амбициозните Скорпиони. Ако се стремите към кариера, популярност, творческа самореализация, ще трябва да се борите за вашите права и авторитет и да ги отстоявате. Маневрите ви обаче ще бъдат ограничени. За тези, които са сами, звездите са подготвили приятна изненада.

Стрелец – Не е особено подходящ момента за интензивни лични контакти. Не проявявайте днес излишна доверчивост, особено към хора, които малко познавате. Трудно ще ви бъде да запазите обективност. Неприятностите трудно ще ви заобиколят, но не е невъзможно.

Козирог – Свободните представители на знака по-добре да избягват любовни приключения, а заетите вече, да бъдат по-нежни и внимателни към половинките си. Днес лесно могат да изникнат конфликти от нищото.

Водолей – Днес може да преживеете недоразумения в отношенията. Трудно ще се отървете от неприятности. Ограничете общуването. Ако не е наложително, не предприемайте пътуване. Свободните Водолеи може да се окажат в плен на илюзиите си.

Риби – Днес може да получите подвеждаща информация, която да ви създаде неприятности, затова внимавайте. Подбирайте хората, с които общувате, въобще сведете контактите до минимум. Ситуацията, която изглежда ясна и разбираема, изведнъж може да стане нестабилна.