Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, днес сте изпълнени с енергия и боен дух

Овен – Днес трябва да имате сериозен и балансиран подход към обстоятелствата. В същото време планетарните енергии ви помагат да отключите потенциала на вашата личност. Можете да постигнете успех в творчески начинания.

Телец – Добър ден за завършване на недовършената работа. Отнесете се сериозно към това. Може би сте раздразнени поради дългия списък с текущи задачи, но положителното отношение към всичко това ще помогне да се справите по-лесно.



Близнаци – Днес сте изпълнени с енергия и боен дух. Изпитвате желание да се борите за изпълнението на вашите цели. За да е всичко във ваша полза, ще трябва да защитавате собствените си интереси.

Рак – Добре е да планирате деня си предварително, така че да има време за това, което искате да направите за себе си и за това, което трябва да направите за другите. Семейните грижи ще изискват вашето внимание.



Лъв – Имате толкова много отговорности, че е почти невъзможно да отделите лично време за себе си. Вероятно се чувствате доста изморени, затова намерете възможност да прекарате известно време далеч от шума и суетата и се потопете в атмосферата на романтика и мечти.

Дева –Не е нужно да поемате инициативата за решаване на всеки проблем. Обстоятелствата ще се развият така, че всичко ще бъде разрешено без вашето пряко участие. В последният момент може да решите да промените плановете си.

Везни – Може да изпитате неудовлетворение от нещо. Звездите ви съветват да бъдете предпазливи при всяко финансово решение. Интуицията ви е силна днес, но не трябва да се разчита изцяло на нея.

Скорпион –Днес преобладава духовният аспект на живота. Независимо от това, няма да се посрамите при изпълнението на задълженията си. Дори да искате да останете сами с мислите си, реалността ще ви напомни за себе си.



Стрелец –Не гледайте твърде далеч напред, просто правете сега всичко, което е необходимо и тогава обстоятелствата сами ще се развият успешно. Ако приятелите ви поканят да прекарате време в тяхната компания, не отхвърляйте предложението им.

Козирог – Вие сте твърдо решени да завършите всички отложени дела, въпреки че денят е по-подходящ за почивка, а не за активни действия. Ако мислите за някаква промяна или други важни решения, внимателно подхождайте към това. Днес може да изпаднете в илюзии и заблуди.

Водолей – Денят пред мнозина ще разкрие нови перспективи. Способни сте да се концентрирате върху най-важното, без да изпускате незначителните и дребни детайли. Но не се преуморявайте, което ще доведе до грешки.



Риби –Ако се концентрирате върху главното и за известно време отложите вторичното, ще получите добри резултати. Добър ден за творчески занимания, за приобщаване към околната красота. Благоприятно време за хора на изкуството.