Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, не се съмнявайте в себе си! Козирози, имате добри възможности

Овен – С енергията на Марс във вашия знак е време да се освободите от лошите навици и да премахнете от живота си всичко, което е токсично. Заложете на новото и обновете себе си, за да се чувствате по-добре.

Телец – Днес е ден на възходи и падения, чувствата и емоциите ви ще са като в увеселителен парк. Но в крайна сметка ще успеете да се стабилизирате, защото ще оцените приоритетите си и ще знаете какво наистина си струва.

Близнаци – Днес е подходящ ден да изразите емоциите си открито, оставяйки настрана страховете и несигурността, да бъдете себе си и да покажете най-добрата си страна. Не се съмнявайте в себе си и не позволявайте на никого да ви постави в такова положение.


Рак – Слънцето във вашия знак ви дава енергия да се наслаждавате на всеки миг. Да се забавлявате и да се отдадете на себе си, ще ви накара да се чувствате добре и да се откъснете от рутината. Продължавайте да гоните мечтите си, защото те могат да се сбъднат много скоро.

Лъв – Намерете начин да получите това, което искате, но не обръщайте живота си с главата надолу. Не забравяйте за благоразумието. Прекарайте повече време с близките си и хората, които обичате. Дори може да предприемете нещо съвместно.

Дева – В днешният ден може да се наложи да отложите някои от плановете си поради непредвидено събитие в последна минута. Анализирайте ситуацията и елиминирайте това, което не е изгодно за вас.

Везни – Днес е важно да изразходвате правилно физическите и умствените си сили. Лунните енергии изострят сетивата ви. Любовта е във въздуха, вие сте готови да давате и получавате любов.

Скорпион – Може да изпитвате деликатни моменти, които ви карат да се чувствате объркани, но се опитайте да не натоварвате другите с вашите искания и начина си на възприемане на нещата, дори ако смятате, че това е за тяхно добро.


Стрелец – Не се подлагайте на голямо натоварване, като по този начин ще намалите съпротивлението на организма. Можете да експериментирате с външния вид, да се обличате в дрехи от различни стилове, за да развиете имиджа си.

Козирог – Днес ще имате добри възможности. Опитайте се да избягвате спорове с близките си хора. Дори ако някой е виновен според вас, не си позволявайте да правите отрицателни изявления за този човек.

Водолей – От вас се изискват много усилия и всеотдайност, за да постигнете нещо. Ако има напрежение около вас, ще зависи от това да проявите малко здрав дух, така че нещата да не се влошат и да се успокоят.


Риби – Луната повишава вашия оптимизъм и жизненост. Ще си възвърнете спокойствието, което сте загубили поради натиска на околната среда, а в любовта ще греете със собствената си светлина.