Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, очаква ви вълнуващ ден! Риби, действайте!

В този ден Вселената повдига мистериозния си воал и осветява пътя към неизвестното бъдеще. Може да откриете какво ви пречи на напредъка или да разкриете някои тайни. Хората с чисти мисли и отворени сърца получават дори шансове за напредък.

Овен – Приемете ситуацията такава, каквато е и се изправете смело пред нея. Много въпроси ще бъдат решени днес и то лесно. Ще можете да приведете в действие планове, които сте имали предвид от известно време, но без успех.

Телец – Денят ще премине добре, ако не надценявате силите си и не се опитвате да постигнете невъзможното. Понякога възникват препятствия по пътя, но вие дори не допускате мисълта за отстъпление.



Близнаци – Очаква ви интересен и вълнуващ ден. Вероятни са необичайни срещи. Мнозина се интересуват от вас, опитвайки се да спечелят вашата симпатия, да създадат приятелства. Възможно е да се наложи да решавате някои ежедневни проблеми, а това ще изисква разходи.

Рак – Пригответе се за усърдна работа: време е да поправите грешките, които сте допуснали по-рано или тези, на някой друг. В личните отношения преобладава и влиянието на положителните тенденции.

Лъв – Появяват се много нови идеи. Всички те изглеждат страхотни, достойни за незабавно изпълнение. Първата половина на деня е по-ползотворна от втората, но вечерта е много по-щедра за приятни срещи.

Дева – Вие сте упорити и често затова успявате. Работата обаче ви отнема много енергия, понякога поради умора настроението ви се разваля. Опитайте се да правите кратки почивки за възстановяване.

Везни – Днес се чувствате доста добре и сте в приповдигнато настроение. Може би ще осъзнаете, че е време да коригирате вашите планове за бъдещето, да промените приоритетите си. Близки хора ви дават добри съвети, опитайте се да не ги пренебрегвате.



Скорпион – Не са изключени разногласия с близките. Често причината за споровете са дреболии. Днес звездите подкрепят особено влюбените Скорпиони, обещават им много приятни емоции и романтични моменти.

Стрелец – Не всичко върви добре, може да се окаже, че не сте взели нещо предвид или сте пренебрегнали. Не бързайте да се изнервяте; дайте си време да разберете ситуацията. Времето ще постави всичко на мястото му.

Козирог – Понякога е добре да слушате другите и да не бъдете инатливи. В крайна сметка вие решавате кое е най-добре, но обмислете всички предложения и съвети. В областта на любовта не изпадайте в крайности, бъдете реалисти.

Водолей – Оптимизмът ще ви помогне да се справите по-лесно с някои ситуации. Привличате хора, които ще ви отворят нови хоризонти. Избягвайте онези, които пречат на вашия напредък. Някои ще получат предложение за нова работа.

Риби – Решителността и самочувствието ще са ви от полза. Действайте - ще се справите с много трудности много по-бързо от очакваното. Днешният ден отваря нови възможности. Не ги пропускайте.