Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, очаквайте хубави новини днес!

Овен – Концентрирайте се върху това, което искате. Ще имате възможността да изразите себе си с пълна свобода. Креативността ви ще бъде най-силната страна на работата ви. Ентусиазмът ви ще бъде заразен и ще се насладите на добро настроение и атмосфера.

Телец – Този ден ще повиши вашата задълбоченост към детайлите, ще събуди във вас перфекциониста, но също така ще увеличи очакванията ви от другите хора. Това означава, че ще бъдете склонни към забележки и критики.

Близнаци – Днес ще получите хубави новини, които ще ви покажат, че след дъжда винаги изгрява слънцето. Позитивното настроение ще ви помогне по-лесно да си вършите работата. Започвате да усещате ефекта от усилията, които сте инвестирали през изминалия период.

Рак – Голямата енергия ще ви даде предимство пред конкурентите. Въпреки това пазете се от невидимите препятствия и подводните рифове. Не позволявайте на никого да ви убеждава, че не можете да постигнете това, което искате, защото не е вярно.

Лъв – Преди да решите да отворите устата си и да „посъветвате” другите как трябва да се правят нещата, припомнете си, че вашите виждания не винаги означават, че те са най-верни. И не всички хора могат да бъдат копие на вас.

Дева –Вероятно ще почувствате напрежение и нервност, но не го показвайте и по никакъв начин не си позволявайте да загубите контрол над себе си. Ако нещо ви изглежда невъзможно в началото на деня, това не означава, че ще бъде така и след 16:00ч.

Везни – Грижата за себе си е решение, което трябва да вземете днес. Запитайте се какво ви липсва, какво е това, което ще ви донесе щастие и къде искате да видите себе си в бъдеще. След това започнете да превръщате вашите желания в конкретни стъпки.

Скорпион – Днес бъдете малко по-внимателни при общуването си, защото може да припламнат искри. Като изключим това, денят е много благоприятен за срещи и разговори. Развивайте идеите си, представяйте ги творчески пред онези, които могат да помогнат да ги реализирате.

Стрелец – Днес вие ще искате да направите другите щастливи, да се харесате на всеки и да бъдете приятели с всички. Но трябва да се сблъскате с реалността и да осъзнаете, че това е не само невъзможно, но и изтощително. Среща с приятел ще ви направи щастливи.

Козирог – Днес ще изпълнявате задълженията си с толкова лекота, че ще изглеждате като дете, което се забавлява всяка минута от деня. Заобиколете се със стабилни хора, на които можете да разчитате, когато имате нужда от подкрепа.

Водолей – Оптимизмът ще ви води през деня, но може да ви накара да отхапете прекалено голяма хапка. Не приемайте проекти, които не можете да реализирате, не давайте обещания, които не можете да изпълните, и не скачайте в приключения, които изглеждат прекалено добри, за да са безопасни.

Риби – В сърцето ви днес ще гори силен огън и ще се ръководите от романтични чувства. Не вземайте предубедени решения. Ако сте във връзка, прекарайте по-голямата част от деня си с партньора си. Намерете нови неща, които да правите заедно.