Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, очакват ви положителни изненади. Везни, отворете сърцето си!

Овен – Бъдете много внимателни към нещо, което може да се случи този уикенд, тъй като това може да бъде решаващо за вашето бъдеще. Ще бъдете изпълнени с ентусиазъм. Знаете, че имате специален дар да съблазнявате и забавлявате другите.

Телец
- Вместо да се съпротивлявате, оставете се на потока. Възползвайте се от уикенда, за да направите това, което ви отпуска и да се насладите на това, което харесвате. Погрижете се за себе си и отделете време за релаксиращи занимания.

Близнаци – Ще се освободите от проблеми и препятствия, ще действате решително и ще се чувствате способни на всичко. Пригответе се този уикенд, защото ви очакват много положителни изненади; наслаждавайте им се.


Рак – Не е необходимо да оправдавате избора си пред хора, които не искат да ви разберат. Ако чувствате, че правите нещо правилно, продължете работата си. Не позволявайте да ви откраднат радостта, която ви предлага настоящето.

Лъв – Малко по-малко висящите проблеми ще бъдат решени. Бъдете търпеливи и инициативите, които предприемате, ще ви донесат добри резултати. Насладете се на всичко, което харесвате в най-голяма степен и не сте си позволявали отдавна.

Дева – Може да чувствате нужда да промените нещо, но това не е моментът да действате. По-късно ще ви бъде по-лесно да се освободите от това, което ви задържа. Този уикенд любовта ще придаде привлекателни щрихи на живота на някои от вас.


Везни – Луната ви прави доста чувствителни и дистанцирани от околните. Звездите ви съветват този уикенд да отворите сърцето си за нови емоции и ще се радвате, както заслужавате. Ще се чувствате комфортно в компанията на хора, които обичате.

Скорпион – Поставяте твърде високи критерии и цели за себе си и другите. Време е да ги зарежете и да продължите напред. Не анализирайте прекалено много, не се задушавайте в правила, отпуснете се и не губете време за ненужни неща.

Стрелец – Благоприятен ден за завършване на работа, започната по-рано, но с новите инициативи си струва да почакате. Старайте се да завършите ежедневните си задачи възможно най-скоро. Не се поддавайте на импулсивни постъпки.


Козирог
– Днес ще решите да промените нещо в живота си. Малките стъпки могат да доведат до големи промени, ако сте постоянни и упорити. Щастието следва смелите. Обградете се с хора, които вярват във вас.

Водолей – Повишава се увереността ви и ви кара да се чувствате по-добре и по-спокойни. В някаква ситуация ще трябва да реагирате бързо. В областта на любовта най-важно е общуването. Останете разумни, избягвайте мистерии и тайни.

Риби
– Слезте от облаците и тръгнете по земята. Възможно е да си играете с чувствата на човек, който е влюбен във вас без да имате такова намерение. Уверете се, че не изпращате грешни съобщения и сигнали.