Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, отделете време за близките си. Деви, погрижете се за себе си

Днес агресията и враждебността изпълват въздуха. Избягвайте изясняване на отношения. Време само за рутинни занимания.

Овен – Днес може да имате интересни и полезни идеи, които ще можете да реализирате сравнително скоро. Успехът ви е гарантиран. Слушайте и следвайте сърцето си. Няма да съжалявате. Ще направите правилния избор.

Телец – Може да се сблъскате с нови предизвикателства, с които лесно да се справите. Здравето ви ще се нуждае от повече внимание. Почивайте си достатъчно, тъй като изтощението ще съсипе способността ви да мислите правилно и ще понижи морала и духа ви.



Близнаци – Не допускайте днес гнева да ви обхване. С малко повече усилие и желание ще успеете да възстановите мира между вас и партньора ви. Намерете време, което да отделите за своите близки и приятели извън времето за работа.

Рак – Днес може да ви напусне ентусиазмът и да останете разочаровани, ако откриете, че някой близо до вас не отвръща на добрините ви и не оценява всичко, което правите. Ако не ви ценят, това си е техен проблем, не се занимавайте повече с тях.

Лъв – Добре е да вземете решение за предоставените опции пред вас. Дръжте очите си отворени за финансовите възможности, които могат да възникнат. Трябва да сте гъвкави и внимателни! Личният живот изглежда нестабилен, могат да възникнат някои недоразумения между партньорите.

Дева
– Старайте се да избягвате да сключвате споразумения с близки хора, тъй като това може да влоши отношенията ви. Не е изключено да възникнат някои здравословни проблеми, затова се погрижете повече за себе си.


Везни
– Ще имате приличен ден. Ограничете контактите с околните, които днес могат да се превърнат в истински енергийни вампири. За да не се превърнете в изтощено зомби до края на деня, пазете силите си и избягвайте общуването най-вече с конфликтни хора.

Скорпион
–Днес си дайте почивка. Намерете малко спокойствие и се погрижете за собствените си нужди. Не е необходимо да решавате винаги проблемите на другите. Каквото и да е състоянието на ума ви, потърсете възможности и начини да се отпуснете.

Стрелец – Днес не започвайте допълнителни задачи и свършете само най-необходимото. Съберете се малко в действията си вместо да разпилявате енергията си за различни неща. Любовният ви живот може да премине през някои възходи и падения.


Козирог – Може да станете жертва на неправилния начин на живот, който водите напоследък. Звездите ви съветват да преразгледате графика си и да намали нощните бдения, като ги замените с пълноценен сън и здравословно хранене.

Водолей –Звездното влияние е благоприятно за самоанализ. Направете разбор на последните действия и ситуации и открийте грешките си, направете си нова стратегия. Няма нужда да криете желанията и нуждите си, потърсете начин да ги задоволите!

Риби – Ограничете общуването с околните: днес е ден на енергийните вампири. Поставете здравето си сред най-важните приоритети. Възможно е да възникнат неочаквани проблеми в личния живот, но ще се справите значително добре с тях.