Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, помислете за любовта. Деви, разчитайте на себе си!

Този ден е огледално отражение на вътрешната ни същност. Всички събития, които се случват днес, всички изненади и странности, помагат да погледнем отблизо нашето вътрешно „Аз“. Бъдете внимателни към знаците, всичко чуто и видяно.


Овен
- Днес за вас важи правилото “мълчанието е злато”. Сдържайте се да не правите коментари и да спорите, както и да въдворявате ред. Колкото по-малко говорите, толкова по-добре. До голяма степен интуицията ще ви помогне при решението на важни въпроси.

Телец - Поради лекомислие и неразумност вие рискувате да попаднете и да се заплетете в интриги или неприятни ситуации. Някои от въпросите, които ви вълнуват, ще получат ново развитие. Малки шансове за нещо ще се появят.

Близнаци - Работата ви не изисква сега пълна отдаденост. Посветете този ден на вашата лична или интимна връзка. Дайте всичко възможно от себе си, за да процъфтят отново отношенията ви. Погрижете се и за външния си вид.


Рак - Проявете повече разсъдливост и се доверявайте предимно на себе си, отколкото на другите. Вашата откровеност може да ви изиграе “мечешка” услуга. Внимавайте какво ядете, възможни са хранителни разстройства.

Лъв – Около вас отношенията са доста заплетени. Някои хора са твърде двойствени, а подвеждащото им поведение още повече ви вкарва в заблуда. Следвайте собствената си интуиция. Не се предоверявайте.

Дева – Не бъдете доверчиви и лековерни през днешния ден. Разчитайте предимно на себе си. Спазвайте принципа “око да види, ръка да пипне” и никой няма да може да ви подведе в нищо. Избягвайте да вземате страна и да участвате в конфликтни ситуации.

Везни - Всякакви прибързани действия са противопоказни през днешния ден. Избягвайте да се поддавате на първият импулс, който ви връхлети. Всяка стъпка и дума обмисляйте внимателно. Постарайте се да не разочаровате близките си.


Скорпион - Ще ви залее вълна от емоции през днешния ден. Някои от вас направо ще плуват в море от любовната страст. Старайте се да бъдете скромни и да не предизвиквате излишно завист или негативните чувства на другите към себе си.

Стрелец – Създайте около себе си атмосфера на престиж, мистерия и загадъчност. Така ще предизвикате в човека, който ви интересува небивал интерес, дори да се опитва все още да го прикрива. Половината битка ще е спечелена.

Козирог – Може да бъдете поканени да станете част от нов проект, но звездите показват, че трябва да анализирате добре, преди да се впуснете в него, тъй като има проекти, които нямат бъдеще и това може да е един от тях.


Водолей - Днес няма да страдате от липса на енергия. Всичко, което се случва, ще бъде все във ваша полза, колкото и да е странно на пръв поглед. Не пренебрегвайте собствената си интуиция, нито приятелските конструктивни съвети.

Риби - Открийте сърцето си, но не прекомерно. Нека има едно забулено кътче, където никой не може да проникне. Бъдете откровени, но не до край. Оставете нещо недоизречено и го запазете като златна резерва.