Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, пред вас се откриват нови перспективи

Овен – Днес е добре да включите към всяка ваша работа такива мощни инструменти като интуиция и въображение. Насочени правилно, тези качества ще ви позволят да почувствате истинската ситуация и следователно да изберете най-правилната тактика и по-краткия път към целта.

Телец – Този четвъртък ще изисква от вас да не се доверявате на договори и писмени документи. Всичко трябва да бъде проверено внимателно. Вашата планета управител Венера сега ви изпраща енергия и ви подкрепя.

Близнаци – Днес може да установите, че някое ваше отдавнашно желание ви се сбъдва или в живота пред вас се откриват нови перспективи. Сега много лесно може да се допуснат грешки, съществува риска да станете жертва на мързела или на празни илюзии.

Рак – Днес сте предразположени да бъдете повече мечтатели и идеалисти. Това ще засили вашето очарование в очите на определени хора, но в същото време няма да забележите трудностите в живота и ще виждате във всичко само положителната страна. Лесно може да игнорирате подозрителните обстоятелства, което е малко опасно.

Лъв – Денят е благоприятен, ако търсите тихо пристанище, дълбоко духовно разбиране или истинско духовно единство. Ако сте изкушавани от леки приключения и необвързващи взаимоотношения, рискувате да се озовете в задънена улица, да попаднете в капан или двойствена ситуация.

Дева – Денят може да е малко неспокоен, но пък ще е плодотворен. Днес е важно да можете да се адаптирате към атмосферата около себе си. В отношенията с другите е по-добре да избягвате обясненията, натрапчиви въпроси и други форми на активен вербален контакт.

Везни – Днес не се отклонявайте от стандартната програма за действие и следвайте правилото
"време за работа, време за развлечение". Можете да разнообразявате живота си с интересни неща, да слушате любимата си музика или да гледате филми, но в началото е по-добре първо да свършите основните неща.

Скорпион –
Мнозина от вас преживяват дълбока вътрешна трансформация. Вие действате като магнит на околните и не спирате да привличате все нови хора. Средата, в която редовно се движите, днес ще окаже малко странен ефект върху вас.

Стрелец – Вашето външно благополучие днес ще зависи не само от вътрешната ви нагласа и настроение, но и от обкръжението ви. Положително ще повлияе здравата и стабилна психологическа атмосфера в дома, на работа, околната среда. Рискова зона в този ден се явява финансовата сфера.

Козирог – Денят носи смесени влияния. На фона на общия предсказуем ход на събитията са възможни моменти на нестабилност и периоди на колебание и двойственост. Можете да бъдете отклонени от "пътя на истината" от партньор или човек, на когото симпатизирате.

Водолей – Днес може да изпитате противоречиви емоции, които обикновено не са ви свойствени. Влюбчивите, чувствителни, лекомислени и разточителни Водолеи се нуждаят от допълнителен възпиращ фактор, който надеждно да ги защитава от безразсъдни действия.

Риби – Днес интуицията ви е силна, чувствителността ви ще се увеличи също. Вашият тънък усет ще позволи на по-голямата част от вас да уловите с "шестото си чувство" най-невидимите нюанси в света около вас. Духовният нюанс на живота може да стане по-важен от материалния.