Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, през юни бъдете независими и решителни

Скъпи Близнаци, отваря се нова глава в живота ви и сега трябва да посеете семената, които ще ви дадат плодовете, които желаете или в личния си живот, или в професионалния, или там, където имате нужда от ново и вдъхновяващо начало.

Разбира се, най-добрата инвестиция, която можете да направите в момента е във вас самите. Слънцето във вашия знак ви дава повече увереност. Не забравяйте по пътя към постигането на целта да не използвате лъжи и измами. Вероятността от предателство, лъжи и егоистични намерения срещу вас е също твърде голяма. Вслушвайте се в това, което чувате отстрани: в някои думи и дори критика има голям смисъл.

Има интензивни космически промени, които може да почувствате на дълбоко лично ниво този месец. Нужно е да работите над себе си и да не изпускате шансовете, които ви се предоставят. Смелите действия скоро ще донесат положителни резултати. Бъдете независими и решителни и хората около вас ще трябва да се приспособят.

Стойте по-далеч от приключения, рисковани начинания и несериозни действия. Юни се нуждае от малки и разумни ходове, тъй като изглежда, че ще има няколко проблема, които се нуждаят от внимание, а не от импулсивност. Не е изключено в средата на месеца да почувствате силна умора, която освен от напрегнатото ви ежедневие да идва и от мисли, които ви причиняват вътрешни безпокойства.

Връзката ви ще бъде малко разстроена и замъглена. Вие и вашият партньор ще се разминавате по някои въпроси. Ако сте необвързани, не бъдете пасивни, тъй като любовният ви живот ще се завърти положително и бихте могли да срещнете някой нов човек. А може би бихте могли да погледнете по друг начин на някой, когото вече познавате. Понякога този, който търсим, вече е много близо до нас, но отнема време, докато осъзнаем неговата стойност.