Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, промяната във вашия живот се задава!

Овен – Частичното лунно затъмнение може да ви донесе нови възможности, но трябва да стоите твърдо на земята и да не рискувате, за да няма неприятни изненади или да се впускате в химери или невъзможни мечти.

Телец – Въпреки че пълнолунието идва с частично лунно затъмнение, то няма особено да ви засегне. Във всеки случай трябва да избягвате ненужни рискове, както в деня на затъмнението, така и в дните след него.

Близнаци – Енергиите на частичното лунно затъмнение и пълнолунието ще повлияят на вашия вътрешен свят. Ще почувствате нуждата да се обновите, да преоткриете себе си ... Време е да изберете нови приоритети, да помислите за това, което искате да промените в живота си.

Рак – Тъй като Луната е вашият управител, енергиите на това затъмнение и пълнолуние ще ви повлияят силно. Вие ще трябва да бъдете много предпазливи, защото всяка промяна, която се случва в живота ви, може да ви обърка и да допринесе за това, да се чувствате малко изгубени, въпреки че ще бъде моментно.

Лъв – Това затъмнение може да доведе до известно забавяне или неуспех в работата. Трябва да сте много предпазливи и трябва да внимавате с коментарите, които правите в работната си среда. Не се доверявайте на хората, които работят с вас, ако им нямате пълно доверие.

Дева – Днес ще има частично затъмнение на Луната. Бъдете внимателни, защото това затъмнение може да попречи или парализира вашите планове, въпреки че ще се чувствате пълни със сила и ентусиазъм и нищо няма да може да ви устои.

Везни – Семейната ви среда може да бъде засегната от енергията на това затъмнение. Ако възникне напрежение, опитайте се да не влизате в конфликт с никого и да оставите водите да се върнат в своето русло. Важното е да имате положително отношение към всичко, което се случва около вас.

Скорпион –Днешното лунно затъмнение и пълнолуние може да попречи на комуникацията ви и да допринесе за недоразумения в отношенията, въпреки че ще бъде моментно. Избягвайте да вземате прибързани решения в дните около затъмнението.

Стрелец –Частичното лунно затъмнение изисква много предпазливост, защото може да има известни неприятности днес или в дните след това. Може да се почувствате разочаровани или предадени от някой близък човек, защото не е действал според очакванията ви.

Козирог –Частичното лунно затъмнение и пълнолунието ще се състоят във вашия знак. Техните енергии може да ви засегнат. Можете да почувствате товар от негативност, който ви обременява, но за кратко. В крайна сметка, както винаги ще покажете невероятна сила и това ще ви помогне да преодолеете всяка непредвидена ситуация, която може да възникне. Въпреки това, бъдете много внимателни, ако трябва да вземете решение.

Водолей –Вашият вътрешен свят ще бъде малко развълнуван от енергията на затъмнението, а детайлите и малките неща ще са по-важни за вас от всякога. Фокусирайте се върху настоящето, защото е време да обърнете страницата.

Риби –Въпреки че може да затрудни връзките с приятелите ви или да ви предупреди за предателство във вашата непосредствена среда, частичното лунно затъмнение също ще ви помогне да разберете на кого можете да се доверите.