Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаците да не прибързват, Скорпионите да са търпеливи и сдържани

По-добре е да прекарате деня сами със себе си и мислите си. Не вземайте прибързани решения през този период.

Овен –Заеми за пари могат да повлияят негативно на приятелски отношения и дори е възможно да настъпи отчуждение с някой, с когото сте били близки. Неочаквано развитие на събитията ви носи допълнителна нервност в без това натовареното ви ежедневие.

Телец –Денят може да е динамичен и наситен със събития. За съжаление, планетарните влияния са противоречиви, така че е възможно да има трудности и разочарования. Те могат да бъдат, по един или друг начин, свързани с финансови и материални проблеми.

Близнаци – Старайте се да останете спокойни и да се концентрирате колкото е възможно повече върху това, което е наистина важно. Не бързайте да вземате сега категорични решения, защото може да съжалявате по-късно.



Рак – Днес внимавайте, тъй като планетарните влияния са противоречиви. Добре е да посветите свободното си време на личните дела. Ще са ви нужни повече от обичайните усилия, за да поддържате хармония в общуването и взаимодействието с хората.

Лъв –Емоционалният фон на деня е нестабилен, има тенденция към прояви на раздразнителност и нервност. Избягвайте грубостта и не допускайте да бъдете въвлечени в конфликти. Не бързайте да предприемате действия, а следвайте предварително направен план.

Дева –Звездите ви съветват да бъдете днес благоразумни. Не е желателно да се правят големи покупки и да се вземат или дават пари назаем. Що се отнася до любовта, емоционалните ситуации не са изключени.



Везни –Неочаквано развитие на някои събития може да ви отдалечи за известно време от някои дългосрочни цели. Не се оставяйте това да ви обезкуражи. Допълнително планиране и внимателно обмисляне е това, което е необходимо, за да си върнете контрола над нещата.

Скорпион – Опитайте да се справяте с проблемите спокойно, търпеливо и сдържано, без да изостряте повече обстановката. Трябва да действате деликатно, като се опитвате да не предизвиквате негативни реакции у другите.

Стрелец – Днес бъдете креативни и готови да приемете новото, което идва в живота ви, колкото и необичайно да изглежда. Ако можете конструктивно да използвате планетарните енергии на този ден, ще можете да направите голяма крачка напред.



Козирог – Планетарни влияния ви подтикват към необмислени и прибързани решения. Необходимо е да сте сдържани, да не бързате, първо да мислите, после да действате. Най-добрата стратегия е да правите всичко бавно, постепенно, стъпка по стъпка до крайния резултат.

Водолей – Вероятно ще имате динамичен ден, пълен със събития. За съжаление, не всички от тях ще донесат радост, защото планетарните влияния са противоречиви. Денят е подходящ за духовно развитие и себеоткриване.

Риби – Търпението е много важен фактор днес, отколкото предприемането на действия. Възможно е да се появят неочаквани трудности, но не бързайте да реагирате бурно и не се опитвайте да форсирате събитията.

Четете още: Най-забележителните жени са от тези 5 зодии