Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаците през ноември: Много приключения, любов и добри новини

Ноември носи на Близнаците много приключения. Този месец започва с оптимизъм и добри новини, тъй като ще можете да планирате по-активни ходове. След 3 ноември вашият управител Меркурий излиза от ретроградност и вече ще можете да поставяте нови основи навсякъде, където е необходимо, и да вземате драстични решения, които ще определят хода на личния ви живот. Вие винаги сте готови за промяна, така ще бъде и през този период. Ще имате много енергия, поради което е възможно да работите по няколко неща едновременно. Ноември носи на Близнаците много възможности за напредък.

След средата на месеца обаче трябва да сте по-предпазливи и сдържани. Планетите ще ви докарат леко объркване, така че контролирайте това, което казвате и не се замесвайте в ситуации, които не ви касаят пряко. Венера ще сформира опозиция с Марс на 9 ноември и ако се занимавате с бизнес, ще доведе до прекратяване на едно сътрудничество, което може да ви причини загуби. Избягвайте вземането на заеми и поемането на финансови рискове.

И още, Венера ще направи квадратури с Плутон, Юпитер и Сатурн през втората десетдневка на ноември, което ще ви направи склонни към рисковани инвестиции и това може да ви причини сериозни загуби, ако не внимавате.


Ноември ще бъде много интересен месец, с добро настроение. Вашето творческо мислене ще ви даде предимство пред вашите конкуренти. Възползвайте се от това, за да направите най-добрата сделка. Във финансите си бъдете по-внимателни. Харчете пари само за необходимите неща.

Чувствате се добре, но често сте под стрес. Възможен е спад на имунитета. Склонни сте лесно да прихващате настинки. Избягвайте ветровито и дъждовно време за разходки. Възможни са проблеми с бъбреците, панкреаса, черния дроб и пикочните пътища. Ще бъдете склонни към главоболие.

Уверете се, че обръщате достатъчно внимание на семейните си отношения, за да балансирате атмосферата и да намалите напрежението. Избягвайте да се държите егоистично в предизвикателни ситуации и ще видите, че нещата могат да се наредят приятно. Ако сте във връзка, внимавайте с флиртовете.

Понякога сте тъжни и депресирани и трябва да говорите открито за това с партньора си, така че той да не мисли, че ви е наранил. Честността ще спаси връзката ви. Ако можете, пътувайте някъде за ден-два, за да презаредите батериите си и да се отпуснете. Този месец е идеален за кратко бягство. Уикенд с партньора ви на релаксиращо и ободряващо място е много добра идея.

Свободните Близнаци ще се радват на вниманието, което получават от противоположния пол, но един човек по-специално ще им привлича вниманието.

Четете още: Телци, ноември ви носи любовни изненади